Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Παρακαλούνται...


Παρακαλούνται όλοι οι κοπτόμενοι εθνικιστές που ρατσιστικοφέρνουν, που τους φταίνε μόνο οι μετανάστες για την οικονομική κρίση να μην προσλαμβάνουν “μαυρίες”, όχι μόνο στις δουλειές τους, αλλά ούτε και για το σπίτι και να αρχίσουν να ξεχορτίζουν - πλυνίσκουν - σιδερώνουν – καθαρίζουν - ξεσκατίζουν τους γέρους - προσέχουν τα κοπελλούθκια τους- κτλ μόνοι τους.

Παρακαλούνται επίσης τούτοι ούουουλοι που φωνάζουν για την ανεργία να αρχίσουν να εκδηλώνουν τη δυσφορία τους στους ιδιοκτήτες εστιατορίων, στους εργολάβους, στους υπεύθυνους σούπερμαρκετ κτλ και να μην τους στηρίζουν ψωνίζοντας από εκεί.

Παρακαλούνται επίσης όσοι τζοιμούνται με τες κλάτσες που οι κυπριακές επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, να μεν ψωνίζουν μόνο από τα Μολς τζαι τες μεγάλες αλυσίδες αλλά να γοράζουν τζαι ‘που τα “Μαρούλλας Φασιον”.
Ακόμα καλύτερα παρακαλούνται να γοράζουν κυπριακά προϊόντα (όπως λάδι, αλαντικά, κκέτσαπ, ντομάτες και άλλα, δεν μπορώ να τα πω όλα).

Παρακαλούνται ακόμα όλοι αυτοί να ξυπνήσουν τζαι να καταλάβουν ότι έννεν οι ξένοι μας φταίνε. Οι ξένοι έρχονται εδώ γιατί εμείς τους έχουμε ανάγκη όσο μας έχουν και αυτοί.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ξένων είναι εδώ νόμιμα τζαι εν εμείς ΄που τους φέρνουμε, για να κάμνουν δουλειές που αποφεύγουμε εμείς. Ακόμα τζαι τους παράνομους εν εμείς που τους φέρνουμε μέσω διάφορων ατζέντηδων, για να τους εκμεταλλευόμαστε ακόμα παραπάνω.

Απλά φανταστείτε αύριο το πρωί ξυπνάτε τζαι δεν έσhει ξένο ούτε για δείγμα. Με μαυρού με μαυρής με ρωσσίδα με τίποτε.
Τότε πόσες δουλειές εννά παττίσουν?

Παρακαλούνται επίσης τούτοι ούλλοι που το παίζουν παράγοντες μες τα -κυρίως- δεξιά κόμματα, να μεν κλάνουν μόνο τζαι να φανατίζουν τον κόσμο εναντίον των ξένων, αλλά, αν έχουν τα κοχόνες, να κάμουν πράξη τούτα που λαλούν τζαι να απολύσουν πάραυτα τες οικιακές βοηθούς τους και τους ξένους που εργοδοτούν στες δουλειές τους τζαι να προσλάβουν Κυπραίους.

12 σχόλια:

 1. Πες τα χρυσόστομη!Και κάτι άλλο: έχω κουραστεί όπου πάω να ακούω μαλακισμένες να θάβουν τις κοπέλες που τους βοηθούν και να παριστάνουν τα εξαπατημένα θύματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τζιαι γω θέλω να φύουν οι ξένοι. Όι γιατί εν τους θέλω (κατ'ακρίβειαν αρέσκουν μου γιατί εμπλουτίζουν την κωλοκουλτούρα μας). Θέλω να φύουν για να δω ποιος εννά καταδεχτεί να κάμει τες δουλειές που κάμνουν. Ποιος εννά ξισκατίσει τον παππούν, να δεχτεί να δουλεύκει 7 μέρες 11 ώρες την ημέραν, να δέχεται ψυχολογικήν τζιαι σωματικήν βίαν που τον κάθε κουρούπεττον κκομπλεξικόν πατατάρην τζιαι κοτοπουλλάν; Ποιος εννά καταδεχτεί να μεινίσκει σε παράγκες κοντέινερ που χτυπούν 80 βαθμούς μες τον λάλλαρον; Για 200 ευρώ. Τζιαι να του/της βαστούν τζιαι το διαβατήριον τους απειλώντας τους ότι εννά τους απελάσουν αδδέν κάμουν τζιαι'έξτρα' του μάστρου; Ναι, ξέρουμεν τα τζιαι τούτα.
  Τζιαιρός να πιάμεν κούσπον σε τούντην νήσον τέλος πάντων, έφαν μας η ξενομανία. Έξω οι ξένοι λοιπόν, ο καθένας να καθαρίζει τα δικά του σκατά. Καλά τα λαλώ καϊσίν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Νηπενθές: :-)

  @Ανώνυμος: Τούτες οι φαντασμένες εν που άμαν εν άδεια η "μαυρού" νεκαλιούνται.

  @Μάριος: Εγώ δε θέλω να φύουν οι ξένοι ακριβώς γιατί καταλάβω τα πόσα συνεισφέρουν. Νευριάζω όμως με τούτους ούλλους που από τη μιά σύρνουν χολή ενάντια σε αυτούς τους ανθρώπους και από την άλλη βασίζουν τη μισή και βάλε καθημερινότητά τους πάνω τους.
  Εν γουστάρετε? Πιάστε κούσπο που λαλείς τζαι ΄σύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Ποστ & Αενίμα: Ε μα! Ατε να τους δω δαμέσα δα ούλλούς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. όπως τα λαλείς.
  αππωμένα παράσιτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. καλά κυρία τι είναι τούτα τα νευρα. και τι σε ώθησε να τα γραψεις αυτά έχω την περιέργεια.

  καποιοι ξενοι εργατες μας κακοπληρωνονται και φυτοζωούν για να πλουτιζουν τα αφεντικα τους και εμείς καμιά βελτίωση ή εξοικονόμηση δε βλέπουμε σε υπηρεσιες. εγώ θέλω να πληρώνονται όπως οι κυπριοι. τότε θα πρέπει να διαλεξουν οι μαστροι τι προσωπικο θέλουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @SKonte: Εντζαι διαφωνούμεν στην ουσία. Δε γίνεται θέμα να τους φέρνουμε τους ανθρώπους δαμέσα για να μας κάμνουν τες "παρκατινές" δουλειές μας θέμα να είμαστεν τζαι ρατσιστές που πάνω τζαι να φερόμαστε σάννα τζαι "βρωμίζουν τον τόπο".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. "Απλά φανταστείτε αύριο το πρωί ξυπνάτε τζαι δεν έσhει ξένο ούτε για δείγμα. Με “μαυρού” με “μαυρής” με “ρωσσίδα” με τίποτε."

  wow... πολλά δυνατή εικόνα, me thinks :| νομίζω εν το εσκέφτηκε ποττέ κανένας έτσι

  ΑπάντησηΔιαγραφή