Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Διλήμματα


Μα τι δίλημμα τζαι τούτο τωρά?

Μαλάς ή Αναστασιάδης? Ούφφου δυσκολεύκουμαι πολλά…

Αναστασιάδης: άλλος Χρυσάνθου

Έκαμνε εταιρεία για να κατακλέψει κόσμο στο χρηματιστήριο.

Έφκαλεν κάτι ψοροεκατομμυριάκια από την “καμένη γη” ως δικηγόρος των Τραπεζών που την έκαψαν.

Υπερασπιζόταν τες Τράπεζες μέχρις εσχάτων, μέχρι τη μέρα δηλ που είπαν “εεε.. σαρπραιζ! Θέλουμεν στήριξη!”.

Ελύσhιασεν όταν έμαθε ότι δε θα ξαναδιοριστεί ο Ορφανίδης, για να έρτει 2 μέρες μετά να σφυρίζει αδιάφορα “μα έννεν εγώ που τον εδιόρισα”. Ναι εν το ΔΗΚΟ που τωρά φιλάς τον κώλο του.

Θέλει να ιδιωτικοποιήσει κερδοφόρους ημικρατικούς, για να κλαίμε όπως σε άλλες χώρες που ιδιωτικοποιηθήκαν και οι τιμές τριπλασιαστήκαν, ενώ παράλληλα με συνεργό το Φούλλη έκαμεν την Cyprus Airways (και άλλες) μη βιώσιμη που το ρουσφέττιν.

Λαλεί ψέματα ότι η ιδιωτικοποίηση εν για το όφελος του πολίτη ενώ την ίδια ώρα, έχοντας πλήρη έλεγχο της Βουλής, εμποδίζει τη Cyta να κατεβάσει τες τιμές προς όφελος του πολίτη για να μπορεί να κερδοφορούν MTN και σία, με αποτέλεσμα να πληρώνουμε όλοι ακριβότερες υπηρεσίες.

Σhιζει τα μαγιό του για το μέγεθος του δημόσιου τομέα ενώ κατα τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΔΗΣΥ επροσλαμβάναν 1000+ υπαλλήλους το χρόνο με το μέσο.

Επαούριζεν για 1 μήνυμα που άφηκεν κάποιος στον Άντρο ενώ έκαμεν γαργάρα ολόκληρες σελίδες με “οκ έγινε” του ΔΗΚΟ που το γλύψε-γλύψε.

Είναι υπερασπιστής πραξικοπηματιών.

Θέλει να σhύψουμε στην πολιτική της Μέρκελ που έφαεν τζαι ερουκάνισεν την Ευρώπη. Χωρίς την παραμικρή διαπραγμάτευση.

Ακόμα τζαι οι δικοί του δεν του έχουν εμπιστοσύνη.

Με τη βουλή υπό τον έλεγχό του και την εξουσία στα χέρια του, θα είναι ανεξέλεγκτος.

κτλ…

Μαλάς:

Πολλά καινούριος στην πολιτική και δε χρωστά τίποτε και σε κανέναν.

Ό,τι του λείπει σε πείρα το αναπληρώνει από ό,τι φαίνεται σε ικανότητες, όπως έδειξε η σύντομη θητεία του στο Υπουργείο Υγείας.

Τούτα που λαλεί για τη δανειοδότηση εν λογικά και εμπεριστατωμένα και όχι άναρθρες κραυγές λαϊκισμού και εκφοβισμού όπως κάμνει ο άλλος.

Το μοναδικό αμάρτημα που του καταλογίζουν εν το ότι τον στηρίζει το ΑΚΕΛ.

Ναι εν μεγάλο μειονέκτημα να βγει ένα κόμμα τζαι να υποστηρίξει κάποιον που δεν είναι μέλος του. 
Άσχετα που μουρμουρούμεν μέρα νύχτα «μα γιατί δεν έχουμε νέους υποψήφιους και όχι κομματόσκυλλα?? Μα θέλουμεν νέους ανθρώπους… μπουχουχου»  


53 σχόλια:

  1. ΑΡΜΑΡΟΥΙ ΣΟΥ ΤΖΙΑΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΕΦΚΑ ....
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρή μαλάκω, μωρή αρχίδω! Μου εκφράζεις και άποψη! Αφού δουλεύκεις για το ΑΚΕΛ τζιαι που τζιαμέ τρώεις, τί ήταν δυνατόν να γράψεις;

    Τάχα μου τωρά έγραψες εμπεριστατωμένη και αντικειμενική άποψη; Αφού είσαι βαλτή!

    Από Δευτέρας στα πεζοδρόμια καλή μου! Πέντε ευρώ την πίπα για επιβίωση!

    Ουστ χωρκάτα! Ψόφο στα κομματόσκυλα, ψόφο στον βρομόκαττο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην λέμε ότι δεν χρωστά τίποτα και σε κανένα. Χρωστά σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ σε τράπεζες και περιμένει να τα ξοφλήσει από το μισθό του στο Ινστιτούτο Γενετικής, στο οποίο έχει προσληφθεί ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ τις συνηθισμένες συνεντεύξεις που δίνουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετους δαμέ. Απολαύστε τους! Αυτοί θα σας κυβερνήσουν αυριο. Με τες υγείες σας.

    @Μάνα: Τούτα εν βλακείες. Επροσλήφθηκε βάση ορισμένων προσόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλακείες δεν είναι Καϊσί. Αν θα μιλούμε να μιλούμε με επιχειρήματα, όχι να ρίχνουμε χαρακτηρισμούς.

    Ξέρω ακριβώς για τι μιλώ. Δεν αμφισβητώ τα ακαδημαϊκά του προσόντα. Αυτό που λέω είναι ξεκάθαρο. Δεν προσλήφθηκε σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες και δεν πέρασε από συνέντευξη, όπως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του Ινστιτούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλάν ρε Καϊσί εσύ εν πληρώνεις ρεύμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ότι χρωστά μισό εκατομμύριο (μεταξύ άλλων) δείχνει ότι έννεν καταλληλότερος που μένα να διαχειριστεί τα μεγάλα ζητήματα του τόπου, εκ των οποίων η οικονομία. Πας τούτο σίουρα εννα διαφωνήσουν πολλοί αχάπαροι, ισχυριζόμενοι ίσως ότι τούτο κάμνει τον "απλό" άνθρωπο σαν κι εμάς, που δεν έφκαλε εκατομμύρια με δόλια μέσα - δεν παύει όμως να δείχνει ότι δεν εξόρτωσε να φκάλει μπακκίρα με οποιαδήποτε μέσα. Τζιαι ναι, ένας ηγέτης κράτους οφείλει να ξορτώνει να μεν χρωστά, πιλέμου.

    εγώ έχω πραγματικό δίλημμα Καϊσί, γιατί συμφωνώ με όσα λαλείς για τον αυνανιάδη και δεν υπάρχει περίπτωση να τον ψηφίσω, αλλά ταυτόχρονα σκέφτουμαι τι άλλο απομένει να κάμει μια κυβέρνηση για να ΜΕΝ ξαναφκεί; Μεν ακούσω μαλθακίες τύπου "εν τζιαι φταίει η κυβέρνηση για την κρίση κτλ" γιατί φταίει-ξηφταίει επούλαν μας κόνναρα ότι ιμίsh εμάς δεν μας αγγίζει η κρίση γιατι είμαστε αρκόπελλοι, τα κοντέινερς εν ασφαλή τζι αν θέλω βάλλω τα μες την αυλή μου γιατί είμαι βουζουνόπελλος, και λοιπά και λοιπά.

    κεστιόν ρετορικέλ, δεν επιδιώκω συζήτηση.

    ο Θεός να μας λυπηθεί, τζιαι τους υπόλοιπους ο Βούδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Μάνα: Το να φκάλλουμεν ιστορίες που το νού μας έννεν επιχειρήματα.

    @Αχάπαρη: Πληρώνω τζαι δε θέλω να πληρώννω αλλότοσα όπως θα γινεί αν ιδιωτικοποιηθούν. Παντού όπου ιδιωτικοποιηθήκαν έτσι υπηρεσίες οι τιμές επίαν πάνω. Τζαι μιλούμε για χώρες μεγάλες που εγίναν 5 και 6 εταιρείες που τάχα έχουν ανταγωνισμό και έχουν και πρόσβαση σε πιο φτηνές πρώτες ύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα δικά μου διλήμματα, ως μη ενταγμένο άτομο, αλλά προβληματισμένο, έχει χρόνια που υπάρχουν. Δίλημμα είχα και την περασμένη Κυριακή. Δίλημμα θα έχω και αυτή. Ελπίζω να μην καταλήξω να έχω και τύψεις 5 χρόνια απο σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Sike: Ούτε οι άλλοι μπορούν να το παίζουν φωτεινοί παντογνώστες τζαι να λαλούν ότι θα μπορούσαν να τα διαχειριστούν καλύτερα. Ετα δαμέ: http://kaisitree.blogspot.com/2012/12/blog-post.html

    Τουλάχιστον τούτος έχει 5 δείγματα γραφής να δείξει. Οσο για το ότι χρωστά, ε ρε κουμπάρε τουλάχιστον δεν έπιασεν μίζες που ποζτι τζαι που ποδά τζαι να ερχεται τωρά να το παίζει αρτσιάκκης τζαι σωτήρας με βρώμικα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Κολόνα: Όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουμε διλήμματα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Ούτε εγώ είμαι ενταγμένη τζαι υπήρξαν φορές που ψήφισα και συναγερμό όταν θεωρούσα ότι το άτομο που πρότεινε ήταν καλύτερο από τις προτάσεις των άλλων. Κάθε φορά πρέπει να ζυγίζουμε τες επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Antropoi anatinagmenoi assad euxaristimenos xristofias palabomenos kaisi sapimeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ανώνυμος: Στρατιωτικοί τεχνοκράτες ανάξιοι πυροσβεστικη ασυνεννόητη χριστόφιας επικοινονιακά λάθος δησυ ποθκιάντραπο ανώνυμος χωρίς εγκέφαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι εννοείς δεν είσαι ενταγμένη κόρη μου; Εκπροσωπείς ή όχι το ΑΚΕΛ σε κοινοβουλευτικές επιτροπές;

    Απάντα να δούμε!

    Δουλεύκεις ή όχι για την Εζεκία Παπαϊωάννου;

    Άνοιξες το μπλογκ μετά το Μαρί για να δικαιολογήσεις τον άχρηστο ή όχι; Έγραψες ή όχι κείμενα στο μπλογκ σου για να δικαιολογήσεις άπειρες φορές την κυβέρνηση;

    (Γράφεις μας μέσα μέσα για τον χωρκατογάμο σου δήθεν για να το παίξεις άσχετη, αλλά φεύ, δεν μας πείθεις).

    Μην θυμηθώ τις ειρωνείες σου για την Ελλάδα και μου γυρίσει το μάτι. Έχτιζε ο Καλλικράτης Παρθενώνα, έγραφε ο Ελύτης το άξιον Εστί, πάλεψε η Μελίνα για τα μάρμαρα, για να έρθει μια κουλλούφα που το τελευταίο σκατοχώρι της Λεμεσού να την αποκαλέσει "μητέρα Ελλάδα μην χέσω"

    Άτε ασσιχτίρ κάθομαι και νευριάζω! Κακό ψόφο να βρεις!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O nous en kokkona. Tin kiriaki tha ise girismeni? Kala ermarka. Sinithista.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καϊσί ό,τι δεν σου συμφέρει και ότι δεν μπορείς να αντικρούσεις δεν είναι ιστορίες που του νου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Μάνα: Δε χρειάζεται να αντικρούσω κάτι που δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καμετε μανα μου αλλο κανένα ποjείνα τα μπλογκοπαίχνιδα να ποσκολειστιτε, να δειχτείτε και να γλύψετε ο ένας το άλλο και αφήστε τα πολιτικά. Αφού ως τζιαμέ εν το επίπεδο σας. Πόση υποκρισία κυκλοφορεί σε τούτο που ονομάζετε κυπριακή μπλογκόσφαιρα εν το κάτι άλλο.
    Τα αισχρά σχόλια μες τούντο ποστ αντικατοπτρίζουν το τι κοινωνία έχουμε. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΡΕ. Δεν είσαστε ικανοί να κάμετε, απλά παρετάτε. Νεκατσιώ σας. Και τους μεν και τους δε.
    Καϊσί ένιξερω τι θέλεις και αννοίεις έτσι θέματα. Ξέρουμε και ποιοι εννα σου απαντήσουν και τι εννα σου πουν. Διας και λόγο του Αντίχρηστου να μας υπενθυμίζει την θλιβερή του ύπαρξη.

    Περαστικά σας

    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. to teleutaio sxolio tou Anwnimou me vriskei simfwni...re ti kamnete;;;kanenas politikos dialogos kanenas ma kanenas! mono vrisidi jai asixtirisma! eleos re paidkia! ok eshete ta me to kaisi! kalws! diafwniste DIMOKRATIKA OI ETSI!!!!kamnoume ta paixnidkia taxa jai sheroumaste alla poios en o logos telika;;;afou i sfagi yfistatai me tin prwti aformi! gi afto den symmeteixa sto teleutaio paixnidi! giati eida ton eksapsalmo apo merikous pou meta egw tha eprepe na glipsw gia na paiksw themas! ok ti na pw! perastika mas! den tha ginoume potte anthrwpoi re!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τούτο που γίνεται σε κάποια σχόλια εν προσβολή για όλους. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του αλλά δε μπορείς να έρχεσαι στο προσωπικό χώρο του άλλου, απλά για να βρίσεις και ύστερα να το παίζεις δημοκράτης. Δε σου αρέσει αυτό που διάβασες, δικαίωμα σου, μη ρίχνεις το επίπεδο.Η κοπέλα που γράφειτο μπλογκ είναι αδερφή, κόρη, σύντροφος,φίλη κάποιου. Θα θέλατε ο οποιοσδήποτε να έβριζε κάποιο δικό σας πρόσωπο με αυτό το τρόπο επειδή απλά εξέφρασε την άποψή του; εν τούτη η Δημοκρατία που θέλουμε; Αν ναι, τότε έχουμε τη δημοκρατία και τους ηγέτες που μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ότι υπάρχουν τούτοι που μόνο το βρισίδι ξέρουν τζαι ο νους τους ένιφτανει ως πάρακάτω σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία να μη γράφουμε την άποψη μας.
    Τι δηλαδή? Εννα μεν μιλούμε επειδή βρίζουν? Όι, έτσι χάρη εν τους κάμνω!

    Υπάρχουν και μερικά άτομα που σχολιάζουν και έχουν 5 πράματα να πουν ακόμα και αν διαφωνούμε. Εν πειράζει! Ας διαφωνούμε! Γιατί να πρέπει να μη γίνεται αυτός ο διάλογος για χάρη άλλων?

    Ολοι μας έχουμε φίλους και συγγενείς που έχουν διαφορετικές απόψεις από εμάς. Μιλούμεν και κάποτε συμφωνούμε, κάποτε διαφωνούμε. Σε μερικά ζητήματα μπορεί να διαφωνούμε και συνέχεια. Κόφκουμεν τους την καλημέρα δηλαδή?
    Ή σταματούμεν την όποια συζήτηση για τα θέματα στα οποία υπάρχει διαφωνία?
    Μα, αν τον αποφεύγουμε, πώς θα μας γίνει βίωμα ο πολιτικός διάλογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντίχριστε τελικά είσαι πολλά χειρότερος του Καισιού σε χωρκατοφανατισμό. Δυστυχώς! Πνάσε νάκκον τζαι έφυεν η φάτσα μας!
    (κατα τα άλλα πιστές αναγνώστριες το μπλοκ σου στο γράφειο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο διαλογος εννεν κακος. Εσιεις μιαν θεση καισι τζιε δικαιωμα σου, δικαιωμα σου να καμεις τζιε ποστ να την εκφρασεις. Αλλα μεν το καμνεις τοσο μονοπλευρο τζιε φανερο! Θελω να πιστεφκω οτι μπορεις να ανοιξεις λλιο τα μαθκια σου τζιε να δεις τουλαχιστον ενα αρνητικο του υποψηφιου σου! Αλλιως οτι σου καταλογουν αξιζει σου!
    Τζιε εγω εχω θεση τζιε μπορει να την καταλαβει καποιος που το μπλογκ μου αλλα καμνω μια σφαιρικη αξιολογηση ουλλων των υποψηφιων, τουλαχιστον για τα μαθκια του κοσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Dreamer: Εγώ τωρά έχω να συγκρίνω 2 ανθρώπους. Ετσι τα θωρώ τωρά. Δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να φανούν αρνητικά στην πορεία. Για την ώρα όμως τα αρνητικά που του καταλογίζουν εν τα δύο που ανέφερα. Και τα δύο όμως δε με καλύπτουν προσωπικά και παρέθεσα το γιατί.

    Τώρα αν έχεις διαφορετική αποψη δεχτόν.
    Πε την και να το σχολιάσουμε.
    Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε. Αλλά τουλάχιστον θα κατανοήσουμε γιατί έχει ο καθένας μας την άποψη που έχει.
    I will understand where you're coming from.
    Και αυτό είναι πρόοδος και πολιτισμένος πολιτικός διάλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εξαιρετικό άρθρο. Μπράβο...

    Αν και στην αρχή εκουμπώθηκα λίο που είδα ότι έγραφες κάμποσα αρνητικά για τον Αναστασιάδη, μετά όμως που τα ξαναδιάβασα και ξαναδιάβασα είπα "Ρε μα τούτα που λαλεί το καϊσίν, σάννα τζιαι εν αλήθκιες;;;;" Και όντως αν τα δεις προσεκτικά, είναι όλα αλήθειες...

    Εμένα με έπεισες… Ο Αναστασιάδης είναι όλα όσα ανάφερες και ακόμα τόσα που σου διέφυγαν… Όμως πρέπει να καταλάβεις κάτι… ακόμη και με τα 8-10-20-100 αρνητικά του Αναστασιάδη που ανάφερες (ή υπάρχουν και τα ξέχασες), ο κόσμος γενικότερα, θεωρεί ότι το ακελ, ο άχρηστος και ο πιόνης που έβαλαν τώρα, πολύ απλά ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από όσα μας αναφέρεις...Που τζιαμέ τζιαι τζιεί δηλαδή...

    Και τελικά είναι αυτό που καίει και πονεί περισσότερο... η αφύπνιση της κοιμώμενης επαγρύπνησης, που συνειδητοποιεί ότι πλέον κατάληξε να είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...(για κάποιους πάντα ήταν...)

    Σας εύχομαι προκαταρκτικά περαστικά σας για την περίοδο που αρχίζει Κυριακή το βράδυ και τελειώνει τον Φλεβάρη του 2023 με ίσως το 2028…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @pekatsa: Χαίρομαι που το παραδέχεστε. Το είναι χειρότεροι άποψη σου. Εγώ τούτα τα "αρνητικά" που του καταλογίζουν δεν τα θεωρώ καθόλου αρνητικά.
    Ούτε το χαρακτηρισμό του ως πιόνι τον θεωρώ σωστό. Ποιός εν πιόνι? Κάποιος που δεν είναι καν ενταγμένος στο εν λόγω κόμμα ή κάποιος που εν τόσο καμένος στην βρωμιά της πολιτικής, έκαμεν τόσα και τόσα και ξέρουμεν όλοι ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζών, Μέρκελ κα? Για μένα μακράν εν ο Αναστασιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ένσταση μου εμένα έγκειται στο ότι απομονώνεις τον Μαλά από όλα τα κακώς κείμενα του ακέλ, Χριστόφια, Κατσουρίδη, Andros and his people κλπ και λες είναι ένα αγνό μορφωμένο παιδί, μια κούππα άπαννη. Μπορεί να έχεις και δίκαιο, δεν λέω αλλά εγώ αρνούμαι να δεχθώ ότι δεν είναι η μαριονέτα όλων των πιο πάνω που χρησιμοποιείται για να μας πείσουν ότι θα υπάρξει μια νέα αρχή. Δεν ξεκινά από το μηδέν ο Μαλάς και δεν θα είναι καν ο Μαλάς αυτός που θα διοικεί, είναι τεράστια αφέλεια να πιστέψεις κάτι τέτοιο και νομίζω ούτε το τελευταίο ακελικό κομματόσκυλο δεν το πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να το θέσω και αλλιώς:
    Πες ότι τωρά είχα να επιλέξω μεταξύ Αναστασιάδη και Λιλλίκα. Που και οι δύο έχουν ξημαρισμένες τες φωλιές τους. Αν είχα λοιπόν αυτό το σενάριο, θα επέλεγα Λιλλίκα, όχι επειδή συμφωνώ, αλλά με την εξής λογική: όσα αρνητικά και να έχει δε θα ήταν ανεξέλεγκτος. Θα έβρισκε πάντα μπροστά του και τη βουλή και τα ΜΜΕ και όλους. Θα τον εκαρτερούσαν ούλοι στη γωνιά να τον πατήσουν χαμέ με το παραμικρό. Και έτσι δε θα μπορούσε να κάμει ό,τι μαλακία του ερχόταν.
    Κάτι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

    Το ίδιο ισχύει και για το Μαλά, για όσους διαφωνούν μαζί του.

    Ενώ ο Άνατσασιάδης δε θα έχει αντιστάσεις πουθενά. Πουθενά όμως. Ούτε καν από τα ΜΜΕ. Θα είναι εντελώς ανεξέλεγκτος. Και αυτό το φοβούνται ακόμα και οι συναγερμικοί που τον ξέρουν ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καϊσί δεν το θέτεις αλλιώς, αλλάζεις θέμα από αυτό που ήγειρα. Ο Μαλάς θα κυβερνήσει μόνος του ή θα είναι το φερέφωνο του Άντρου και του Κατσουρίδη, άρα στην ουσία αυτούς πρέπει να αξιολογήσουμε;

    Όσο για τον έλεγχο, είδαμε και με τον Χριστόφια τι έγινε, όταν τον έβριζε όλο το νησί. Αν γίνεις πρόεδρος κανείς δεν σε σταματά δυστυχώς, ας μην γελιόμαστε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επέτρεψε μου μερικά σχόλια. Είμαι τζι εγώ προβληματισμένος τζαι εν συμφωνώ με κανέναν που τους τρείς (δύο πλέον).

    Αναστασιάδης: άλλος Χρυσάνθου
    Έκαμνε εταιρεία για να κατακλέψει κόσμο στο χρηματιστήριο.
    Ορθότερο δε θα ήταν να ελάλες ότι επαράσυρεν κόσμο σε επενδύσεις όπως έκαμεν π.χ. τζαι η Δήμητρα Επενδυτική με τον Κίκη Καζαμία τότε. Αν θα αναφέρνουμεν γεγονότα, εν καλά να αναφέρνουμεν τζαι τους "δικούς μας" όι μόνον τους "άλλους".

    Έφκαλεν κάτι ψοροεκατομμυριάκια από την “καμένη γη” ως δικηγόρος των Τραπεζών που την έκαψαν.
    Δικηγόρος της Λαϊκής που έκαψεν τη γή μας, εν το γραφείο του Τάσσου Παπαδόπουλου τον οποίο το ΑΚΕΛ ανέβασε στην εξουσία και εστήριζε για 4.5 χρόνια. Τούτος ήταν ΟΚ τζαι ο άλλος όι;

    Ελύσhιασεν όταν έμαθε ότι δε θα ξαναδιοριστεί ο Ορφανίδης, για να έρτει 2 μέρες μετά να σφυρίζει αδιάφορα “μα έννεν εγώ που τον εδιόρισα”. Ναι εν το ΔΗΚΟ που τωρά φιλάς τον κώλο του.
    Τον ίδιο (βρωμερό) κώλο που εφίλησεν το ΑΚΕΛ το 2003 τζαι το 2008, μην επαναλαμβανόμαστε

    Θέλει να ιδιωτικοποιήσει κερδοφόρους ημικρατικούς, για να κλαίμε όπως σε άλλες χώρες που ιδιωτικοποιηθήκαν και οι τιμές τριπλασιαστήκαν, ενώ παράλληλα με συνεργό το Φούλλη έκαμεν την Cyprus Airways (και άλλες) μη βιώσιμη που το ρουσφέττιν.
    Χωρίς να είμαι οικονομολόγος, θεωρώ ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ του "να ιδιωτικοποιήσουμεν ημικρατικούς" που το "να πουλήσουμεν ποσοστό ημικρατικών οργανισμών με το πλειοψιφικό πακέτο να παραμένει υπό τον έλεγχο του Κράτους". Να μεν ξεχνούμεν ότι στην καταρχήν συμφωνία που εκατέληξεν η Κυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια με την Τρόϊκα λέει ότι "αν το χρέος είναι μη βιώσιμο τότε θα δούμε θέμα ιδιωτικοποιήσεων". Τζαι θέλω να πιστεύω ότι εν έshεις την ψευδαίσθηση ότι το χρέος μας είναι/θα είναι βιώσιμο...

    Λαλεί ψέματα ότι η ιδιωτικοποίηση εν για το όφελος του πολίτη ενώ την ίδια ώρα, έχοντας πλήρη έλεγχο της Βουλής, εμποδίζει τη Cyta να κατεβάσει τες τιμές προς όφελος του πολίτη για να μπορεί να κερδοφορούν MTN και σία, με αποτέλεσμα να πληρώνουμε όλοι ακριβότερες υπηρεσίες.
    Έννεν η Βουλή που δεν αφήνει τη Cyta να χαμηλώσει τες τιμές της αλλά ο Ρυθμιστής Τηλεπικοινωνιών.

    Σhιζει τα μαγιό του για το μέγεθος του δημόσιου τομέα ενώ κατα τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΔΗΣΥ επροσλαμβάναν 1000+ υπαλλήλους το χρόνο με το μέσο.
    Και πάλι, για να είμαστεν τσιάκκοι με τες αναφορές μας, να διούμεν τζαι τα αντίστοιχα νούμερα επί διακυβέρνησης ΑΚΕΛ. Πε μας να δούμεν πόσοι επροσληφθήκαν τούντην πενταετία;

    Επαούριζεν για 1 μήνυμα που άφηκεν κάποιος στον Άντρο ενώ έκαμεν γαργάρα ολόκληρες σελίδες με “οκ έγινε” του ΔΗΚΟ που το γλύψε-γλύψε.
    Δεν ήταν ακριβώς "1 μήνυμα". Ήταν καμπόσα emails, ήταν καμπόσα faxes, ήταν καμπόσα excels με διορισμούς ημικρατικών κλπ.

    Είναι υπερασπιστής πραξικοπηματιών.
    Σωστόν τζαι κατακριτέον.

    Θέλει να σhύψουμε στην πολιτική της Μέρκελ που έφαεν τζαι ερουκάνισεν την Ευρώπη. Χωρίς την παραμικρή διαπραγμάτευση.
    Ποιός το λαλεί τούτο; Που τη στιγμή που εφκήκε στη δημοσιότητα η περιβόητη επιστολή που έστειλεν στον Δημήτρη Χριστόφια τζαι στην οποία αναφέρει κατά λέξη "Με κανένα τρόπο δεν εισηγούμαι την εν λευκώ αποδοχή όρων και προϋποθέσεων της Τρόικας. Όσο όμως συνεχίζεται η πολιτική της αδράνειας και της ατολμίας και όσο συνεχίζουμε να εναποθέτουμε.", τούτη η αναφορά σου αγγίζει τα όρια της προπαγάνδας.

    Ακόμα τζαι οι δικοί του δεν του έχουν εμπιστοσύνη.
    Λανθασμένη παρατήρηση νομίζω. Η συσπείρωση του ΔΗΣΥ ήταν σαφώς μεγαλύτερη που τη συσπείρωση του ΑΚΕΛ, οπόταν εν άλλον που μάλλον "εν εμπιστεύκουνται οι δικοί του"

    Με τη βουλή υπό τον έλεγχό του και την εξουσία στα χέρια του, θα είναι ανεξέλεγκτος.
    Πιθανόν. Εγώ εν φοούμαι ούτε τον Αναστασιάδη, ούτε το Μαλά. Φοούμαι την Τρόϊκα. Τζαι ο Μαλάς (τζαι το ΑΚΕΛ κατ' επέκτασην) εν με πείθουν ότι μπορούν να τα βάλουν με την Τρόϊκα. Οι "επικοδομητικές ασάφειες" στη συμφωνία με την Τρόϊκα εμέναν εν με καθησυχάζουν ότι "εκάμαμε σκληρή διαπραγμάτευση μπλα μπλα". Ούτε ο Αναστασιάδης με πείθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μαλάς:

    Πολλά καινούριος στην πολιτική και δε χρωστά τίποτε και σε κανέναν.
    Χρωστά και μάλιστα πολλά. Ας μεν ξεχνούμεν ότι κάθε άλλο παρά "ανεξάρτητος υποψήφιος" είναι ο Μαλάς (όσο τζι αν προσπαθούν νυχθημερών να μας πείσουν για το αντίθετο ο Άντρος, ο Λουκαΐδης κλπ). ΔΕΝ υπέβαλεν υποψηφιότηταν ο Μαλάς τζαι νάρτει το ΑΚΕΛ να τον στηρίξει (όπως έκαμεν π.χ. ο Λιλλήκας). Το ΑΚΕΛ τον εθκιάλεξεν, είπεν του "εσύ θα είσαι ο υποψήφιος" τζαι ο Μαλάς είπεν απλά "τιμή μου να με προτείνει το ΑΚΕΛ". Άρα χρωστά τα πάντα στο ΑΚΕΛ. Τζαι το ΑΚΕΛ θα εξαργυρώσει τα "χρωστούμενα" αν τον φκάλει Πρόεδρο. Ας μεν κρυφκούμαστεν πίσω που το δάκτυλο μας.

    Ό,τι του λείπει σε πείρα το αναπληρώνει από ό,τι φαίνεται σε ικανότητες, όπως έδειξε η σύντομη θητεία του
    στο Υπουργείο Υγείας.
    Τί επέτυχε δηλαδή στο Υπουργείο Υγείας που αποτελεί εχέγγυο για πολιτικές ικανότητες να χειριστεί την Κρίση τζαι το Κυπριακό; Ούτε ΓΕΣΥ είδαμε, ούτε φτηνότερα νοσήλεια, ούτε μικρότερες λίστες αναμονής ούτε τίποτε.

    Τούτα που λαλεί για τη δανειοδότηση εν λογικά και εμπεριστατωμένα και όχι άναρθρες κραυγές λαϊκισμού και εκφοβισμού όπως κάμνει ο άλλος.
    Για τη δανειοδότηση "εγγυάται ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο μνημόνιο". Πώς μπορεί κάποιος να εγγυηθεί κάτι τέτοιο; Ξέρει κάτι που εν ξέρουμεν οι υπόλοιποι;

    Το μοναδικό αμάρτημα που του καταλογίζουν εν το ότι τον στηρίζει το ΑΚΕΛ.
    Το αμάρτημα που του καταλογίζω εγώ είναι ότι επιλέγει να είναι "πολιτικός" τζαι "ενεργός πολίτης" ανάλογα με το τί συμφέρει κάθε φορά τζαι ανάλογα με το τί πρέπει να δικαιολογήσει (σχέδιο Ανάν κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έχει πολλύ χάζι που θίγεστε από το βρίσιμο και την ωμότητα με την οποία γράφω και όχι από τις μπαρούφες που γράφονται εδώ και αποτελούν τεράστιο εμπαιγμό της νοημοσύνης μας.

    Το Καϊσί ολοφάνερα δουλεύει για το ΑΚΕΛ. Πιάστε διαβάστε το μπλογκ της από την αρχή ως το τέλος και θα δείτε πόσο στοχευμένα είναι τα κείμενά της. Δεν γράφει τη γνώμη της. Γράφει για το Κόμμα. Αν αυτό εσάς δεν σας εξοργίζει, δεν σας θίγει και δεν σας οδηγεί στο βρίσιμο, τι να σας πω. Είτε είστε πολύ ψύχραιμοι, είτε πολύ αδαείς (για να το πω όσο πιο ευγενικά γίνεται).

    Το γεγονός ότι το καϊσί είναι φίλη γνωστού σας, συγγενή σας, ή μισταρκού σας, δεν καταλαβαίνω γιατί αποτελεί επιχείρημα. Όλοι με κάποιον συγγενεύουμε και δεν είδα κανέναν να κόπτεται για άλλους άμα δέχονται επίθεση.

    Πέραν τούτων, θα ήθελα να απευθυνθώ στην ανώνυμη ή ανώνυμο που με αποκαλεί "χωρκατοφανατισμένο" και να τη ρωτήσω με ποιό δικαίωμα ήρθε να ανακατευτεί από τη στιγμή που δεν της απήυθυνα το λόγο, από τη στιγμή που ο διαπληκτισμός μου με το καϊσί δεν την αφορά προσωπικά και πάνω απ' όλα,χωρίς να έχει το θάρρος να υπογράψει το σχόλιό της.

    Αν υπαινίσσεσαι καλή μου ότι είσαι συνάδελφός μου (γιατί το τελευταίο περί γραφείου δεν το πολυκατάλαβα), θα σου έλεγα να παίξεις καμιά πασιέντζα και να σταματήσεις να μου παίζεις την τροχονόμο του ίντερνετ όταν εκφράζω την άποψή μου. Κουμάντο και μαθήματα καλής συμπεριφοράς στα κοπελλούθκια σου. Από εκεί και πέρα, άμα έχεις να μου πεις κάτι, το εξτένσιον μου το ξέρεις.

    Κατά τα άλλα, το καϊσί φυσικά και δουλεύει για το ΑΚΕΛ, αυτό διαλαλεί στις συγκεντρώσεις με άλλους μπλόγγερς και τώρα απλώς ντρέπεται να το παραδεχτεί. Δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβεις βέβαια, μόνο και μόνο από το μπανάλ λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί και το οποίο δεν χρησιμοποιείται ούτε καν σε σειρά του Τσιάκκα, δεν θα μπορούσε να ανήκει σε άλλη πολιτική παράταξη.

    Τώρα που δεν έβρισα φαντάζομαι θα κοιμηθείτε όλοι πιο ήρεμα απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. γι αυτό δεν καθομαι να γράφω σοβαρά πολιτικά ποστς στο μπλογκ μου για να μεν τα καμετε πουτανα όλα!

    οποιος κι αν βγει θα σκυψει στην τρόικα. το να λεει ο Αντρος Κυπριανου ότι ο Αναστασιαδης θα τα κανει όλα που θα του ζητησουν και ο Μαλάς θα στησει πόδι, εν κουραφεξαλα. αμα μας κοψουν το χρημα θα παμε τριφτοί να δεχτουμε τα παντα, διότι ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 89' ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ 5-0, ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΜΕΣΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @Invictus:

    Δεχτόν.

    Για Αναστασιάδη:
    Στο πρώτο θα σου απαντήσω ότι πρώτον τωρά δέννεν υποψήφιος ο Καζαμίας. Τωρά έχω τούτους του δύο μπροστά μου τζαι ο ένας έκαμεν ίνταπου έκαμεν τζαι ο άλλος όι. Τζαι τουλάχιστον ο Καζαμίας και οι άλλοι εν καθαρά που επμήκαν. Με το όνομα τους και όλα.
    Ενώ ποια η ανάγκη να αλλάξει το όνομα του ο Αναστασιάδης για να κάμει τούτο στο ΧΑΚ? Τούτο λαλεί πααααααρα πολλά!

    Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εν με το Φούλλη και το ΔΗΣΥ κώλος και βρακί και όχι με το ΑΚΕΛ. Από την αρχή. Το ότι στο ΔΗΚΟ υπάρχουν 2 παρατάξεις εν γνωστό. Για τον Νικόλα και το Φούλλη εξανάγραψα και όταν το ΔΗΚΟ ήταν τάχα μου συγκυβέρνηση. Το ότι δεν τους έσυρε έξω να πάσιν ο Χριστόφιας εν που τα λάθη που του καταλογίζω και ελπίζω τουλάχιστον τα παθήματα να γίνουν μαθήματα.

    Στο τρία σύμφωνοι, δε και πιό πάνω.

    Ιδιωτικοποίηση και μετοχοποίηση εν το ίδιο ακριβώς πράμα. Το παταμύθι του ότι το κράτος θα κρατήσει τον έλεγχο το πουλήσαν και σε άλλες χώρες και την έπαθαν. Και ναι έχει τεράστια διαφορά το "θα το συζητήσουμεν" με το "sold! τωρά αμέσως!" Και αυτός είναι και ο λόγος δεν υπογράφτηκε το μνημόνιο από το Νιόβρη που εσυμφωνήθηκε και καρτερούν να φκεί ο Αναστασιάδης. Λαλούν το που μόνοι τους οι Τροικανοί.

    Και η Βουλή και ο ρυθμιστής. Πριν 2 χρόνια που ήταν ο ρυθμιστής επίαν τζαι εκάμαν καφκά στη βουλή για τούτο το θέμα και το ΔΗΣΥ ήταν ανένδοτο στο να δώσει ο ρυθμιστής τη δυνατότητα να χαμηλώσουν τες τιμές τους που ήταν το αίτημα της Cyta. Το ίδιο και η πλευρά του Νικόλα στο ΔΗΚΟ.

    Παγοποίηση προσλήψεων, 1 πρόσληψη για κάθε 4 αφυπηρετήσεις λαλεί σου τίποτε?

    Έν και αρνήθηκα τες ματσαράγκες με τα e-mail. Αλλά όι τον ένα να τον φκάλλουμεν στη μούττη του σhιπέττου τζαι για τον άλλο μούγκα. Και οι πολιτικοί τζαι τα ΜΜΕ. Εν δαμέ που στηρίζομαι τζαι λαλώ ότι ο Αναστασιάδης θα είναι ανεξέλεγκτος.

    Η επιστολή εκείνη ήταν καθαρός εκβιασμός και πίεση για να υπογραφεί εδώ και τώρα το μνημόνιο.
    Εν από την αρχή που έθελεν ΑΜΕΣΗ υπογραφη. Το ότι μέσα λαλεί και ένα "έντζαι..." εν επικοινωνιακά κολπούθκια.

    Εγώ ξέρω πάρα πολλούς συναγερμικούς μου είπαν ότι, ναι, θα τον ψηφίσουμε, άσχετα αν έννεν της εμπιστοσύνης και θα προτιμούσαμε κάποιον άλλο συναγερμικό.

    Για Μαλά:

    Έτσι ελέαν και για το Βασιλείου και αποδείχτηκε ότι δεν ίσχυε.

    Πέτυχε τη μείωση των τιμών των φαρμάκων, έκαμεν κένρτρα μαστού, αναβάθμισε το νοσοκομείο Λάρνακας έκαμεν ακτινοθεραπευτικά, έβγαλε από τη ναφθαλίνη το ΓΕΣΥ προχωρώντας τες διαβουλεύσεις και άλλα. Ε και αν θέλεις ρώτα και κάποιον που δουλεύει στο Υπουργείο Υγείας να σου πει. Νομίζω σε 18 μήνες έκαμεν κάμποση δουλειά και αυτό δεν εβρέθηκεν ακόμα κανένας να το αμφισβητίσει. Φυσικά ως το τέλος της εβδομάδας έννα δούμεν κάμποση λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Brenda: Το ΑΚΕΛ δεν είναι τόσο "ικανό" για να κάμνει κάποιον φερέφωνο πόσο μάλλον κάποιον που δεν "αναγιώθηκε" μέσα στο κόμμα.

    Ο έλεγχος δεν είναι το βρίσιμο. Είναι το να μην μπορείς να περάσεις πράματα που τη Βουλή με το έτσι θέλω πχ ή το να βγάζουν στη φόρα τα λάθη σου τα ΜΜΕ.

    Ναι, ας μη γελιόμαστε, ο πρόεδρος δεν είναι πάντα παντοδύναμος στο κράτος μας. Απόδειξη η τελευταία πενταετία που πολλά πράγματα που ήθελαν να περάσουν δεν τα κατάφεραν. Αμα όμως κάποιος έχει και τη βουλή και τα μέσα και το προεδριλλίκι τότε, ναι, δεν τον σταματά τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Α-Χριστος: Είσαι και βαθιά νυχτωμένος και κομπλεξική ψωροσνομπαρία χωρίς επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Esieis os tin kiriaki na tin styseis, piase doulian.

    http://www.ikea.com.cy/DefaultM.aspx?page=sproductview&iID=14050&cr=2_14050_14008_0_1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε Αντιχρίστε, είσαι έναν ξιμαρισμένον σκουπίδιν που όποθθεν ρέξεις χτιτζιάζεις τους τόπους. ΄Οποιος δεν είναι όμοιός σου τον βρίζεις ασύστολα. Εν το μόνον που ξέρεις να κάμνεις. Ετσι ένι. Αμα δεν έχεις επιχειρήματα, βρίζεις σαν το τελευταίο αγράμματι, αμπάλατο, ρεμάλι.

    Η κοπέλλα έγραψε την άποψη της. Γράψε τζιαι εσύ την δική σου τζιαι άφηστα πεζοδρόμια.

    Ξέρεις τζιαι την τιμήν της πίπας, τρομάρα σου. Κάμνεις ρε, όξα κάμνουν σου;


    Ψευτοπατριώτες, ψευτοελληναράδες της κακιάς ώρας.

    ιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ινβήκτους ΡΙΣΠΕΚΤ !!!!

    Καϊσι, έλα πες την αλήθεια επερίμενες τουλάχιστον λλίο, να γίνει της πουτάνας δαμέσα.

    Εγώ στο μόνο που ελπίζω είναι όταν φκει ο Αναστασιάδης (που θα φκει), να ασσιχτιρίσει το ΔΗΚΟ με τρόπο στον χρόνο, γιατί η αλήθκεια να λέγετε θα το θέλει τζιαι θα το κάμει (τζιαι μακάρι).

    Το ΑΚΕΛ σαν επαναπροσεγγιστικό κόμμα τον καιρό που έπρεπε να πει ΝΑΙ δεν είπε τζιαι έγλυφεν το ΔΗΚΟ για εξουσία.

    Ενώ σαν Κύπρος τον καιρόν που έπρεπε να φκει ο Κασουλίδης δεν εφκήκε. Που, ώ ναι είναι και αυτός λαμπρός επιστήμονας αλλά και με πολλή πείρα στην πολιτική, αντιπρόεδρος του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος στην Ευρωβουλή και το μόνο ύπερ των θέσεων της Κύπρου παρόλο που προέρχεται από τον αντίθετο χώρο σκέψης. Αλλά αν θυμάμαι καλά διαπομπόετουν από κόμματα σαν το Ακέλ ότι εν μαλαπάππας τζιαι φλώρος.. (όχι επίσημα αλλά κυκλοφορούσε πετυχημένα η ιδέα). Ναι δύστυχώς εν τούτη η πολιτική μας τζιαι όχι μόνον του Ακελ.

    Η αλήθκεια είναι ότι δεν έχει κανέναν καλό τζιαι εγώ για αυτό δεν επεία να ψηφίσω επειδή και άκυρο ή λευκό να έριχνα μετρά σαν αποχή λόγω του συστήματος εκλογής μας. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να ψηφίζεις τον λιόττερο χειρότερο αλλά αυτόν που σου αρέσει τζιαι πιστεύεις. Αν όχι τότε απλά δεν ψηφίζεις και φταίεις πρώτα τον ίδιο τον εαυτόυ σου (και όχι μόνον) που δεν υπάρχει εκεί έξω ένας ικανός να τον ψηφίσεις.

    Το μόνον σίγουρο είναι ότι θα έχουμεν εκείνον που μας αξίζει, όπως είχαμε και θα έχουμε στο μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Νηπενθές: Το ότι θα εμπαίναν κάποιοι να δείξουν πόσα λίγα εγκεφαλικά κύτταρα -και αυτά ληγμένα- διαθέτουν, ναι ήταν αναμενόμενο. So what?

    Μπαίνουν όμως και άτομα που έχουν να πουν κάτι. Ατομα με τα οποία μπορείς να κάμεις συζήτηση, έστω και αν διαφωνείς.

    Τον καιρό που ήταν Κασουλίδης-Χριστόφιας πολύς κόσμος εκτός ΑΚΕΛ ψήφισε Χριστόφια για το Κυπριακό. Και σε αυτό δεν απογοήτευσε ο Χριστόφιας. Οι συγκλίσεις που πέτυχε με τον Ταλάτ ήταν πολλά σημαντικές και όλες υπέρ μας. Μετά φυσικά εφάγαν οι πουποτζί τον Ταλάτ και έτα ούλλα τζιαμέ.

    Το άλλο θέμα είναι το ότι το ΔΗΣΥ πρόσκειται στο ΕΛΚ. Τούτο εν για καλό δηλαδή? Οι πολιτικές που πρεσβέυει τούτο το κόμμα στην ΕΕ εν καλές? Εννεν τούτες ακριβώς οι πολιτικές που εφέραν τόσες χώρες στα σκατά? Το ότι ο Κασουλίδης ή ο Αναστασιάδης ανήκουν σε αυτό το κόμμα σημαίνει ότι θα ευνοηθούμε?

    Ή μήπως δε θα εγίνετουν τούτο που έγινε με τες τράπεζες? Πάλε θα εγίνετουν με τη μόνη διαφορά ότι θα είχαμε ήδη υπογράψει μνημόνιο χωρίς καμιά διαπραγμάτευση. Ε, θα το υπογράψει ο Αναστασιάδης σε ένα μήνα.

    Τούτο που λαλείς για το ΔΗΚΟ και τον Αναστασιάδη το ελπίζω και εγώ. Αλλά πίστεψέ θα τους κρατήσει αρκετά, ώστε να περάσει εκείνα που θέλει, και μετά, όταν ξυπνήσουν και καταλάβουν ότι το ΔΗΣΥ σε τούτα δεν είναι ΑΚΕΛ, θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμη (κάτω από σχόλιο Dagger) @Αντίχριστος: Επειδή ήσουν ευγενικός θα ήθελα να εξηγήσω καλύτερα αυτό που έγραψα. Υποθέτουμε ότι η Μπρέντα(συγνώμη που χρησιμοποιώ τρίτα άτομα στη "συζήτηση", είναι για χάριν παραδείγματος) γράφει ένα κείμενο υποστήριξης για τον Αναστασιάδη ή για οποιοδήποτε άλλο (το οποίο κείμενο πιθανόν να περιέχει και κάποιες ανακρίβειες, κανένας δε τα γνωρίζει όλα). Πώς θα αντιδρούσες αν ο κάθε ανώνυμος ή και επώνυμος, ο οποίος τυγχάνει να διαφωνεί της έγραφε ότι εύχεται να πεθάνει και άλλα ωραία; Να πιστέψω δε θα σε ενοχλούσε καθόλου; Δε θα το θεωρούσες έλλειψη σεβασμού; Πιστέυω στο δικαίωμα σου να διαφωνείς και να εκφράζεις τη δυσαρέσκεια σου, φτάνει να μη γίνεται με τρόπο που να μειώνειτο διάλογο. Στο κάτω κάτω αφού είσαι τόσο κάθετος με τις απόψεις του Καισιού και εξοργίζεσαι κάθε φορά γιατί συνεχίζεις να διαβάζεις αυτά που γράφει; Αφού τα έχεις με το Χριστόφια μπορείς κάλλιστα να γράψεις μια περιποιημένη επιστολή προς το Χριστόφια και το ΑΚΕλ, για να ξεθυμάνεις. Επίσης, άσχετα αν το Καίσι ώς άτομο υποστηρίζει ΑΚΕΛ ή όχι, μπορείς να αποδείξεις ότι εκπροσωπεί το ΑΚΕΛ σε Κοινοβουλευτικές Επιτροπές; Επειδή, νόμιζα ότι μόνο οι βουλευτές συμμετέχουν σε Κοιν. Επιτροπές. Εσύ βέβαια, μπορείς να γνωρίζεις καλύτερα ως νομικός.
    Χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. το Like μου επιενε για τζινα που ειπε ο skonte..thanks

    maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χαρά, το ότι ο άνθρωπος εν άσχετος φαίνεται που το μίλι! Λαλεί τσιόφτες αβέρτα!

    Άκου ιμίσh εκπροσωπώ το ΑΚΕΛ!!
    Τζαι προκαλώ τον/την όποιον/αν μπλόγκερ που εβρεθήκαμεν να έρτει να πει ότι άκουσεν έτσι πράμα που μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ατε ρε παιθκιά απαντήστε και σε τούτα που σας απάντησα να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. με email ή με φαξ θελεις τες απαντησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @Dreamer: Πε μου ότι εξιππάστικες τωρά που το φαξ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας εν εξιππάστηκεν, έχουν μας μαθημένους :)

      Διαγραφή