Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Γαμομπούλετς

 • Οι γαμοπροετοιμασίες προχωρούν εκνευριστικά αργά για το «τα-θέλω-όλα-έτοιμα-χθές» νευρικό μου σύστημα.
 • Εν με κανεί τα μισά πράματα θέλω να τα κάμω μόνη μου DIY
 • Πολλά άσχημη περίοδος να ψοφήσει το λάπτοπ που έχω ούουουουλες τες λίστες με το τι πρέπει να γινεί, καλέσματα, προγράμματα κτλ πάνω.
 • Σπίκινκγ οφ καλέσματα. Οου μάι γόδ εν τελειώννουμεν.  Εν τελειώννουμεεεεεεεεεν-συνοδευόμενο-από-τράβημα-μαλλιών. Τζαι βάλλουμεν τζαι μιαν φάουσα κιλά που τα συνοδευόμενα κεράσματα. Τζαι εγώ αγαπητοί είμαι λίξισσα. Αμαν εν τα θωρώ μπροστά μου δεν τα γυρεύκω. Αλλά άμαν μου βάλλεις μπροστά μου γλυκά τζαι μπισκοττούθκια τζαι κρεμούδες κτλ δεν μπορώ να συγκρατηθώ με τίποτε. Στο τέλος έθθα μου μπαίνει το φόρεμα τζαι θα πρέπει να τυλιχτώ κανένα σεντόνιν να πάω.
 • Φυσικά έτσι μπορεί να τερκάσω με τον Καουμπόη που από ό,τι φαίνετε θα πάει εκκλησία με το κοντοτσιάτταλον τζαι την τελαντωτή. Γιατί  εν κανεί που δεν έχει τζαι χρόνο να γυρίζει καταστήματα εν και ιδιότροπος πώς σου φαίνεστε.. Τέλειωνε γιέ μου τζαι έσπασες με!
 • Α! Τζαι νευριάζω να θέλω συγκεκριμένα πράματα να γίνουν με συγκεκριμένο τρόπο και να μου λαλούν «δε γίνεται». Τι πα να πει «δε γίνεται»?? Εντζιαι εζήτησα να με πάρεις στον Άρη γαμώτο. Έτσι να πα να γαμηθούν ομαδικά ΟΛΟΙ οι ζαχαροπλάστες Λευκωσίας και περιχώρων. Εν τη θέλω τη γαμημένη τη δούκισσα σας και ακόμα παραπάνω το κρίσμας κεικ ιμίσhι μου. Άμαν θέλω δούκισσα πιάννω που την Κολόνα καλύτερα! Το μόνο καλό εν ότι με πιάννει το πείσμα μου και καταλήγω σε άλλες λύσεις μακράν καλύτερες από μια συνηθισμένη τούρτα ΧΑ.
 • Το προσκλητήριο κάνει θραύση (αλά Θεοπούλα)

10 σχόλια:

 1. Ποσο σε καταλαβαινω!
  my γαμομπουλετ: εξευρεση προσκλητηριου. Τα νευρα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η αλήθεια τα αγαπημένα μου προσκλητήρια εν τζείνα που δεν μοιάζουν με προσκλητήρια αλλά με πρόσκληση σε πάρτυ χαϊκλέ (άρα έχει και προσκλήσεις).
  Αλλά είπα σου πόσο το ευχαριστήθηκα το δικό σας!

  Κατά τα άλλα μαλακία η ιστορία με τα καλέσματα, για έτσι είδους γάμο έπρεπε να πηαίνετε σε έναν, να του διάτε μια μάτσα προσκλητήρια και να του λέτε δώσε και του τάδε συγγενή, και του τάδε γείτονα.
  Με έτσι ρυθμούς εν φκαίνει.

  Για τούρτες έχει ένα καλό ζαχαροπλαστείο που κάμνει fudge ή κάτι τέτοιο σε τούρτα γάμου, αλλά αντιλαμβάνομαι επήρες απόφαση κάτι δικό σου, έτσι εν το ψάχνω!

  Πομονήν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Cypriopoul:
  Όπως είπε και η Moonlight, πομονήν!

  @Moonlight:
  Εν για εκείνο στα Λατσιά που λαλείς? Αν ναι, επήα τζαι ελάλεν μου μα μου σου του, γιατί εννάν πυρά τζαι έννα λύσει τζαι έννα γύρει τζαι ξέρω γω κουβέντες.
  Αλλά νομίζω η ιδέα στην οποία καταλήξαμε ενναν τελικά πολλά καλύτερη και πρωτότυπη ;-D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ου κόρη! Εξιχασα! Λαλε τι θέλεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πομονήν μάνα μου. Εν γιαυτό που το πλάσμαν μόνο μιαν φορά πρέπει να παντρεύκεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. μετα τον γαμο βαλε φωτο να δουμε :-)υπομονη,ποτε παντρευεσαι?

  Mαρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εν ξέρω πού είναι, αλλά νομίζω έννεν Λατσιά, εν Αγλαντζιά (μια εντύπωση έχω εν η αλήθεια).
  Πάντως ήταν καλοκαίρι και ο γάμος που επήα και είχαν το πιάσει που τζειαμέ.
  Θεωρώ ότι εν καλύτερα να σου λαλούν τα "μα μου, μα σου" παρά να το κάμνουν τζαι να μεν είναι όπως πρέπει το αποτέλεσμα! Έτσι εν η σωστή δουλειά!
  Όντως η λύση σας έννα εν πιο ωράια, είχα δει τζι εγώ ονλάιν παλιότερα κάτι, αλλά ανυπομονώ να το δω σε εφαρμογή! ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Υπομονήηηηηηηη Υπομονήηηηηηηηηηηηηηη
  επέρασα τα τζι εγώ πέρσι ακριβώς τα ίδια. Τζιαι DIY τζιαι ό,τι θέλεις. Λοιπόν, για τούρτα, αν θέλεις κάτι άλλο εκτός που τα συνηθισμένα, ψάξε emma's lunch στο φατσοβιβλίο, η κοπέλα είναι στη λάρνακα αλλά κάνει ντιλίβερι σε όλη την Κύπρο. Τη δική μου τούρτα έκαμε μας τη δώρο ο χώρος όπου εκάμαμε το ντίννερ αλλά ήβρα μια ζαχαροπλάστενα τζιάκισσα στα Λατσιά τζιαι έκαμε μου από πάνω με ζαχαρόπαστα τι ήθελα. Αν ενδιαφέρεσαι πε μου να σου δώσω πληροφορίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @Κολονα:
  Μπορεί να σου πω να κάμουμεν τιποτε για το candy table.. Τώρα να το επεξεργαστώ..

  @ασπρο:
  Πε τα πε τα! Μα ποιοι εν τούτοι που αντέχουν να κάμουν τούτον το πράμα θκυιο φορές?

  @Μαρία:
  Λαλείς?

  @Moonlight: :-D :-D :-D

  @Eólica:
  Πιστεύκεις? Εν έχω φατσοβιβλίο :-/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @καϊσί: έχει και σάιτ
  http://www.emmaslunch.com/
  (πιστεύκω σε, ναι!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή