Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ανυπομονησία

Πρέπει να εν η πρώτη φορά που ανυπομονώ να τόσον πολλά να αδιαθετήσω τζιαι έχω τζιαι γαμώ τα PMS τζιαι ετσακκρίσαν τα νεύρα μου τζιαι κάμνει μου μουσκουρούθκια. Χάτε κόρη μου τέλειωνε τζιαι έσπασες μας.  Τζιαι, άμαν κάμνω έτσι, για να ξεκινήσει η περίοδος, ήνταλοης εννά κάμνω, άμαν έννα περιμένουμε αποτελέσματα της προσπάθειας? Α?

Τζιαι όι έννεν άγχος. Εν κάτι πολλά διαφορετικό που το άγχος. Εν η σπαστική πρήχτικη σπασταρχίδικη φάση της αναμονής. Ενιμπορώ τες αναμονές. Είμαι οκ με το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα έθθα έχουμεν επιτυχία που την πρώτη. Εννεν τούτο που με ενοχλεί. Ξέρω το, περιμένω το τζιαι εν οκ. Σπάζει μου την όμως ότι έννα πρέπει να περιμένουμεν θκιό-2-δύο- εβδομάδες γαμώ τη μου, για να ξέρουμε. Ούφφου. Τζιαι όσον τζιαι να σου λαλεί ο άλλος «μεν το σκεφτεσαι» έννεν εφικτό ρε κουμπάρε. Σκέφτεσαι το. Μόνον και μόνο από περιέργεια να το πάρεις, σκέφτεσαι το. Τζιαι έννα θέλω να μάθω. Που την ίδια ώρα.

Φακ φακ φακ φάκκιτι φακ φακ

Φαντάσου δηλαδή να μεν ήμουν τζιαι τόσο χαλαρή στο θέμα κοπελλούθκια. Ήταν να πελλάνω σίουρα.


11 σχόλια:

  1. Πιι εγω τον περασμενο μηνα ειχα ουλλα τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.. Ε ηταν απλα πολλα εντονα PMS.
    I feel you κορη. Τα ιδια ακριβως τζιαι ποδα.
    Εσιει άλλες που μονο να το δουν το πραμα μεινισκουν εγκυες γαμωτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα τεστ εγκυμοσύνης μπορούν να υπολογίσουν τρεις ή πέντε μέρες μετά τη σύλληψη. Πετάχτου στο φαρμακείο τζαι έλυσες το πρόβλημα.

    Υγ. Και ναι μπορείς που την πρώτη φορά. done that twice :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό Καίσί. Υπομονή. Διαβάζοντας μεταξύ των γραμμών σου λέω ότι ελπίζω ο γιατρός σου να ειναι καλός και να τον εμπιστεύεσαι. Είναι το πιο σημαντικό. Κατά τα άλλα οπλίστου με θάρρος και όλα θα πάνε καλά.
    ΄Περίμενε την ανάλυση σου για να μάθεις σίγουρα, δεν ανιχνεύεται τόσο νωρίς με τεστ από το φαρμακείο και θα απογοητευτείς χωρίς λόγο (εγώ έτσι έπαθα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Chill chill and be positive. Eννα έρτουν όλα όπως τα θέλεις. Χαλαράααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα εν τα που το PMS; Τζιαι μεν ππέσετε να με φάτε. Για να ξέρω αν έχω τζιαι γω Καϊσιν μου :-) Κατα τ'άλλα, καντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο καθαρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Cypriopoul:
    Γαμημένο PMS

    @Μανα:
    Όι όι, σίουρα δεν είμαι έγκυος. Ανακαλύψαμεν ότι έχουμε θέμα και θα ξεκινήσουμε διαδικασία για υποβοηθούμενη. Θα δοκιμάσουμε πρώτα με σπερματέγχυση μερικές φορές και αν δεν πιάσει τότε θα κάνουμε εξωσωματική. Ξεκινούμε αυτόν τον μήνα μόλις έρθει η περίοδος.

    @Ανώνυμος:
    Εν ένα θέμα τούτο με τους ιατρούς. Εν πολλά τα λεφτά και σπαστική η διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι μόλις άλλαξα ιατρό. Μιά χαρά ήταν εκείνος που επίεννα τόσο καιρό αλλά δεν μου ενέπνεε και πολλή εμπιστοσύνη για τέτοια θέματα. Ενα παπ το χρόνο και κανεί. Όταν ήβραμε ότι έχουμε θέμα ρωτήσαμε ποτζι ποδά τζιαι μια φίλη της μάμας εμβρυολόγος μας σύστησε τούτον που πήγαμε τωρά ότι εν καλός και έχει σχετικά καλά ποσοστά επιτυχίας. Ίδωμεν. Φαίνεται καλός, εξηγά μας τα πάντα και δε φαίνεται να βιάζει το ραντεβού, αλλά το αρνητικό είναι ότι μονο 2 φορές τον συναντήσαμε μέχρι τώρα. Δεν προλάβαμε να αναπτύξουμε εκείνη τη σχέση εμπιστοσύνης.

    @Αμαρυάδα:
    Εν πολλά σπαστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Τριολούιν:
    Εν το Pre-Μenstrual-Syndrome.
    Εν τούτα τα σπαστικά συμπτώματα που έχουν αρκετές γυναίκες ακριβώς πριν την περίοδο(ή κατα τις πρώτες μέρες. Τα νεύρα, το φούσκωμα, τα πονούθκια, το "έννα φάω τον κόσμο ούλλο" κυριολεκτικά και μεταφορικά κτλ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα ένας λόγος να ξεαγχωθείς καλό. Δεν έχω ιδέα γιατί αλλά το άγχος δρα αντισυλληπτικά. Πάντα να σκέφτεσαι ότι στο τέλος σε περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα, αντί να αγωνιάς πως δεν θα συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Μανα:
    Δε θα το έλεγα άγχος. Ούτε αγωνιώ για ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ και τώρα. Εν η αναμονή που με σπάζει. Θα ήμουν πολλά πιο χάππι αν -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- εχάννετουν ο χρόνος αναμονής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έννα συμφωνήσω με τους πιο πάνω στο θέμα του άγχους (ΜΕΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ) και στο θέμα του γιατρού. Για μένα ο γιατρός είναι Νο 1. Κι εγώ είχα αλλάξει γιατρό πριν μείνω έγκυος και ευτυχώς αφού η όλη διαδικασία αλλά και η γέννα ήταν ΤΕΛΕΙΑ εμπειρία. Ξέρω κοπέλες που δεν θέλουν να θυμούνται τη γέννα τους και τούτο εν πολλά κρίμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ εν θα σου πω να μεν αγχώνεσαι ή να αγωνιάς διότι εν φυσιολογικό. Εγώ εν είχα κανένα θέμα κι επειδή επεράσαν λλίοι μήνες είχα λλίη αγωνία κάθε μήνα και απογοητεύκουμουν όταν έρκετουν περίοδος. Ως τον τελευταίο μήνα που είχα περίοδο κανονικά αλλά ήμουν και έγκυος κανονικά! :) Όταν συμβεί, θα συμβεί και καλά κάμνεις που ψάχνεσαι με τους γιατρούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή