Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Προσπάθεια πρώτη

Λοιπόν. Θα σας πω με όλη την ωμότητα τι πα να πει τοποθέτηση σπέρματος. Τωρά που τα έχω φρέσκα.

Disclaimer 1: Αν είσαι από τα άτομα που φρικάρουν με περιγραφές αυτού του είδους σου συνιστώ να μην το διαβάσεις. Εγώ προσωπικά είμαι από τα άτομα που φρικάρουν με το να μην ξέρω όλες τις αηδιαστικές λεπτομέρειες οποιασδήποτε ιατρικής διαδικασίας, που πρέπει να διαβάσω τες οδηγίες στα φάρμακα κτλ κτλ. . Πχ όταν ήταν να κάμω μια επέμβαση έψαξα και είδα μέχρι και βίντεο που έδειχναν την επέμβαση σε όλο της το μεγαλείο από την πρώτη τομή με το νυστέρι μέχρι την τελευταία κουτσατσιά. Και όλα όσα μπορούσαν να πάνε στραβά. Έτσι ένοιωθα καλύτερα, ήξερα τι να περιμένω, καλό ή κακό, και ήμουν οκ. Έχει άτομα που εν πιο ήρεμα με το να μην ξέρουν τίποτε. Που όλο αυτό που έκαμα τους αγχώνει. Έν όπως λαλούν στες κοπέλες που δεν εγεννήσαν ακόμα να μεν δουν γέννα, γιατί εννά φρικάρουν? Ε,  εγώ είμαι το αντίθετο. Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση είδα δεκάδες βίντεο με φυσιολογικές -καισαρική είχα δεί και λάιβ- καισαρικές, με περιπτώσεις που χρειάστηκαν να τις κόψουν, που χρειάστηκαν να το τραβήξουν με βεντούζα, τα πάντα όλα. Τούτο εμένα ξιαγχώνει με, γιατί ξέρω τι να περιμένω. Εν το άγνωστο που με αγχώνει. Οπόταν, ανάλογα με το τι στυλ είσαι, μπορεί να σε αγχώσουν ή μπορεί να σε ξιαγχώσουν τα ποστ τούτου του είδους.

Disclaimer 2: Επίσης είμαι άτομο με μηδαμινές αντοχές στον πόνο. Πονώ πολλά πολλά πολλά εύκολα. Βασικά αν σου πω ότι κάτι έννα πονέσει, πολλά πιθανόν εσύ να μεν νοιώσεις τίποτε. Αν σου πω ότι κάτι έθθα πονέσει, τότε να είσαι σίουρη, 100% εγγύηση, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πονέσεις.

Το λοιπόν. 
Η διαδικασία της σπερματέγχυσης ή τοποθέτησης για μένα ξεκίνησε με χάπια. Τα οποία χάπια έπρεπε να τα ξεκινήσω την τρίτη μέρα της περιόδου και κάμνουν στίμουλειτ τες ωοθήκες, για να κάμεις παραπάνω ωάρια. Αλλά όχι πολλά παραπάνω, όπως θα γινόταν σε εξωσωματική. Εμένα που όλα ήταν φυσιολογικά και ορμόνες και όλα, τούτα τα χάπια είχαν ως αποτέλεσμα ένα παρατεταμένο PMS. Τούτα τα πονούθκια της περιόδου, δεν σταματήσαν ποτέ και ένοιωθα τις φάκκινγκ ωοθήκες μου. Ενοιωθα τες άμαν περπατούσα, ένοιωθα τες άμαν έππεφτα. 
ΕνΟιωθΑ τες!!!!  
Τεσπά. Πάμε παρακάτω.

Στην τοποθέτηση ο ιατρός θέλει να ελέγξει τη στιγμή της ωορρηξίας. Δε θέλει να γίνει από μόνη της, αλλά να γίνει ακριβώς τη στιγμή που θα γίνει η τοποθέτηση. Αυτό γίνεται με μία ένεση μιας συγκεκριμένης ορμόνης που πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα που καθορίζεται από τα ούλτρασαουντ που μου έκαμε και από μια εξέταση αίματος.  Τούτη την ένεση έπρεπε να την κάμω μεσάνυχτα Κυριακής. 
Έσσω μου, μόνη μου. 
Όχι, δε φοβάμαι να μου βάλουν ένεση ή να μου πιάσουν αίμα, αλλά άλλο να σου το κάμνει νοσοκόμα άλλο να τρυπιέσαι μόνος σου. Στην κοιλιά. Επροσπάθησα να βγάλω το πρεζάκι που κρύβω μέσα μου, αλλά ήταν αδύνατον. Έπιασε με ένα σπαστικό γέλιο, ετρέχαν τα μάθκια μου. Δεν εμπορούσα με τίποτε. Αναγκαστικά έκαμεν μου την ο Καουμπόης. 
Ναι, ναι, έννεν τόσο απλό όσο ακούεται οκ? 
Φανταστείτε τον άντρα/γκόμενό σας να έρχεται καταπάνω σας με μιαν ένεση που πρέπει να σας την μπήξει στην ΚΟΙΛΙΑ. Οκ? Get the picture? Οκ.

Και φτάνουμε στην μέρα της τοποθέτησης. Έπρεπε να πάμε στο κέντρο τη συγκεκριμένη ώρα και να είναι γεμάτη η κύστη μου. Ήπια νερά, ήπια τσάια, τίποτε. Δεν εγέμωσε ικανοποιητικά . Όμως, σιόου μαστ γκόου ον. Τώρα. Αυτή τη στιγμή. Οπότε αναγκαστικά μου τη γέμωσε με ορό. Μέσω καθετήρα. Νοτ φαν people νοτ φαν.  
Και σαν εν γεμάτη ξίσhηλα η φούσκα μου να μου την πιέζει με το μασκαραλλίκιν του ούλτρασαουντ και ταυτόχρονα να πρέπει να εισέλθει το μαντζαφλάρι που σου μπήουν οι γυναικολόγοι, όταν πάεις για ΠΑΠ και μέσω αυτού να μπηχτεί ένας λεπτός σωλήνας που θα διαπεράσει τον τράχηλο, θα εισέλθει στη μήτρα και θα εναποθέσει το υλικό.

- Ωραία, πολλά ωραία (τσιλ τσιλ την κύστη μου) έτο θωρείς Καουμπόη μου δαμέ μπλά μπλά (δείχνει του πας την οθόνη του ούλτρασαουντ, τσιλ τσιλ..)

- ΑΑΑααααμΑΑΑΑΑναμουμάναμου έννα κατουρήηηΗΗΗΗΗηηηησωωωω…..ΦΑΚ ΦΑΚ ΦΑΚ!!!

- Όι όι σφίχτου, σφίχτου.(τσιλ τσιλ την κύστη μου)    … Χαλάρωσε (για να μπει το μαντζαφλάρι)

- ΜΑ ΑΜΑΝ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΕΝΝΑ ΜΟΥ ΦΥΥΥΥΥΥΥΥΟΥΝ!!! ΦΑΚ ΦΑΚ ΦΑΚ

- Όι όι, σφίχτου (τσίλ τσίλ την κύστη μου) κράτα τα, εν πρέπει να σου φύουν α! Όι να σου φύουν! (προσπαθεί να βάλει το μαντζαφλάρι) Χαλάρωσε.. 

- ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ?????? ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΣ???????   ο_Ο  (θενκς Σάικ) ΦΑΑΑΑΑΑΚ ΕΝΝΑ ΜΟΥ ΦΥΟΥΝ!!!!!! ΦΑΑΑΑΑΚ.

- Σφίχτου.. Αλλά χαλάρωσε.. Σφίχτου..

Εκαταλάβετε. Έθελα να τον πιάω που το λαιμό. Αλλά έπρεπε να χαλαρώσω. Και να σφιχτώ.

Γενικά δεν πονεί και τόσον πολλά η τοποθέτηση ως τοποθέτηση. Και άμαν το λαλώ εγώ εν εγγύηση είπαμεν. Αλλά ο συνδυασμός πιέζω σου τη γεμάτη ως τζιαμέ που δεν πάει κύστη με την εισαγωγή εν χτιτζιό.

Παρεμπιπτόντως η ίδια διαδικασία (σφίχτου-χαλάρωσε) γίνεται και στην τοποθέτηση των εμβρύων στην εξωσωματική.

Και μετά πιάνεις ξανά χάπια και ξανά είσαι σε PMS on steroids φάση για τις επόμενες 2 εβδομάδες, μέχρι να ξαναδείς περίοδο. Στη δε εξωσωματική που οι ορμόνες εν πιο δυνατές, το ότι οι γυναίκες πρέπει να μείνουν στο κρεβάτι για κάποιες μέρες φαντάζομαι έχει να κάμει και με τη δημόσια ασφάλεια.

Ενώ οι αρσενιτζοί???? Απλά πρέπει να χύσουν σε ένα κουπούδιν με τη βοήθεια πορνοπεριοδικών. Λαμπρά. Το ισχυρό φύλο λαλούν σου μετά. Μπούχουχου πάμεν στρατό λαλούν σου. ΣΚΑΣΤΕ.

Τέλος πάντων, τελικά τζίφος η όλη κουβέντα, έμεινεν μας η ταλαιπωρία μόνο. Μάλλον δε θα τη γλυτώσουμεν την εξωσωματική. Φακ. Εν πολλά τα ευρώ.

30 σχόλια:

 1. Γελώ, κλαίω, ανατρισιάζω.. τζιαι όι αναγκαστικά με τούντη σειρά τζιαι όι αναγκαστικά ξεχωριστά το ένα που το άλλο!

  Καλή συνέχεια με όσο πιο λλίην ταλαιπωρία γίνεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κασι μου, ειλικρινά εύχομαι να πανε όλα περίφημα στο τέλος. Υπομονή πολλή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αχ, τι να σου πω; εν διχασμένες οι απόψεις μου για την κατάσταση τούτη. το καλό εν ότι τλχ λαλείς μας τα δαμέ, φκάλλεις τα τζαι που μέσα σου, γελούμεν ούλλοι μαζί τζαι κανεί.
  btw τούτο με την αντοχή στον πόνο. έχω 0. καμία. τζαι γυρέφκω τα πάντα πριν κάμω κάτι, τζαι μετά γυρέφκω τι να κάμω να μεν πονήσω. :/ άσε. ντράμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μακάρι να τα καταφέρετε! Τούτο με την φουσκωμένη κίνηση και το τσίλλημα επέρασα το στον πρώτο μου μεγάλο υπέρηχο που έπρεπε να πιω ένα λίτρο νερό μιαν ώρα πριν και να μεν κατουρήσω. Το να μπεις για ντουζ με τα νερά να τρέχουν και ναν γεμάτη η κύστη σου και μετά να σου τσιλλούν την κοιλιά σου (ευτυχώς εξωτερικά!) ήταν βάσανο. Ετρέχαν τα μάθκια μου που την προσπάθεια. Ευτυχώς εν εκράτησε πολλή ώρα το τσίλλιμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πε αλήθκεια! Και γιατί εν το κάμνουν από κάτω ρε κουμπάρε που δε χρειάζεται ναν γεμάτη η κύστη? Τούτο με το τσίλλημα εν το χειρότερο, δεν έχει έτσι πράμα.

   Διαγραφή
  2. στο πουκάτω βάλλουν σε να κάμεις τζαι πιλάτες (όπως μου το είπε η νοσοκόμα που ήταν τζειαμέ αστειευόμενη), να σηκώσεις τη λεκάνη σαν πέφτεις κλπ. αν εν τζαι πρωί ήταν όρεξη να ασκείσαι πας στο χαζοτράπεζο με τζείνο το ματζαφλάρι ήναμπου το λαλείς τζι εσύ να εν μέσα σου... νέβερ αγκέν γμτ.

   Διαγραφή
 5. Εν θα αντεχα να μεν κατουρησω του γιατρου με τοσο γεματη κυστη.... Δυναμη σου ευχομαι. Μεν ρωτησεις γιατι καποια πραματα γινονται με δυσκολια. Καθε νυχτα καμνω ενεση της μιτισιας μου. Προβληματα που υπαρχει λυση εστω και επωδυνη εν θα θεωρουμε προβληματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι ρε! Αμαν υπάρχουν λύσεις, δεν αγχωνόμαστε! Το καλό εν ότι δεν αναρωτιόμαστε γιατί εν δύσκολο γιατί ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα και ξέρουμε ποιες είναι οι επιλογές μας.
   Περαστικά της κόρης!

   Διαγραφή
 6. Το τζιλημα της κυστης εβιωσα το τζιαι εγω σε ενα ουλτρασαουντ που εκαμα. Εννοειται επηα ολοϊσια να εβρω τοιλετ μετα.
  Καλη επιτυχια σου ευχομαι! Εμεις εννα αρχισουμε τις προσπαθειες τον αλλο μηνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καισί μου καλές επιτυχίες εύχομαι!! Στέλλω σου θετική ενέργεια κόρη τζιαι εννα δεις εννα πάσιν ούλλα καλά !! χχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Χαλάρωσε (τζαι σφύχτου τζαι λλίον) τζαι ούλλα εννα πάσειν καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. αρκετα βοηθητικη η περιγραφη.Ε θα ξαναδοκιμασετε με τοποθετηση? καταλαμβαινωσε,δυναμη και θετικη σκεψη,λαλω τα να τα ακουσω και γω :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εννα κάνουμε ακόμα μια επανάληψη μιας εξέτασης και, ανάλογα με τα αποτελέσματα, έννα πάμεν κατευθείαν για εξωσωματική ή έννα δοκιμάσουμε ακόμα μια τελευταία φορά

   Διαγραφή
 10. καλήν επιτυχία φρεντ, τζαι σύντομα! τζαι χωρίς πολλή ταλαιπωρία! :/
  (τζι εγώ προτιμώ να ξέρω παρά να μεν, αλλά με τόση λεπτομέρεια?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θέκκιου φρέντ! Θέλω όλες μα όλες τες λεπτομέρειες. Όλες.

   Διαγραφή
 11. Καλή επιτυχία πούλλα μου! Αν επιτρέπεται, πόσο καιρό προσπαθείτε και αποφασίσατε να πάτε για σπερματέγχυση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ευτυχώς δεν προσπαθούσαμε πολύ καιρό. Ευτυχώς γιατί απλά θα χάναμε τον καιρό μας, γιατί είχε κιρσοκήλη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Γιατί εν υιοθετάτε έναν μωρό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Από τη στιγμή που μπορούμε να κάνουμε δικό μας, το να υιοθετήσουμε δεν είναι στις επιλογές, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η υιοθεσία είναι πολλά πολλά πολλά πιο χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία και άσε που οι εμπειρίες που είχε η νούννα μου που τελικά υιοθέτησε από το εξωτερικό -γιατί στην Κύπρο δε βρίσκεις- δεν ήταν οι καλύτερες.

   Διαγραφή
 14. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις να μείνεις έγκυος. Τζαι να σου πεθάνει στη γέννα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή