Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Kaisi-leaks 3: Ευθύνη


Έχω να δηλώσω ότι ο πρόεδρος εν όντως άχρηστος. 

Εν κάμνει για τίποτε λαλώ σας! 

Τόσον τζαιρό που είμαι στη δημόσια υπηρεσία, τζαι εν ήρτε ΜΙΑ φορά να με τσιεκκάρει.

Ούτε ο πρόεδρος ούτε ο άμεσα πολιτικός προϊστάμενός μου. 

Ούλλοι άχρηστοι σιόρ!

Οπότε, άμα τα κάμω ματσούτζια, όποιος έσhει παράπονο να πα να γυρευτεί που τον εκάστοτε πολιτικό και να απαιτήσει και την παραίτησή του.

45 σχόλια:

  1. Εμμ Καϊσούδι; Οφείλω να παραδεχτώ ότι εν το έπιασα το σημερινό σου. Χμμμ...
    Κεαρ το ελαμπορεϊτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα τούτο εκατάλαβα το,το τι ειρωνευκεσαι είναι που δεν έπιασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @marilou: Τζείνους ούλλους που κατηγορούν τον Γριστόφκιαν, ππόσιπλι :)

    Καϊσούιν, κανόνισε να μεν τα κάμεις ματσούτζια όμως :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @TT: οπβιουσλι

    Εγώ απλά προσπαθώ να λειτουργήσω με τη "λογική" των ημερών :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γκοντ δηλαδή τωρά ο ΤΟυιστεντ εν πιο έξυπνος που μένα;;Αρνούμε
    Απλά εν επειδή άκουσα τόσααααααα τούτες τις μέρες και είπα να σιουρευτώ!
    Αγαπημένο μου καϊσούδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χμμ... Τόσον τζαιρό που είσαι στη δημόσια υπηρεσία ήρτεν οποιοσδήποτε να σε τσιεκκάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δικό σου λάθος, θα σκοτωνε ανθρώπους όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Κυρία Όλσεν: Φυσικά, με τσιεκκάρει ο διευθυντής της υπηρεσίας μου. Ο οποίος δεν είναι πολιτικός. Και τζείνος δίνει αναφορά στο γενικό διευθυντή. Ο γενικός διευθυντής δε γυρίζει ούλλη μερα να τσιεκκαράσκει τους διευθυντές του.

    Ο πολιτικός προϊστάμενος ιδέα δεν έχει για τα όσα συμβαίνουν. Ουτε έρχεται να ελέγξει.

    Δεν είμαστε μωρά κ. Όλσεν. Προσληυθήκαμε με κάποια προσόντα, για να κάμνουμε μια δουλεια. Τι δηλαδή? Θα πρέπει όλοι να έχουμεν ένα πολιτικό από πάνω μας να μας ελέγχει?

    Οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, να μην αδιαφορούμε, να μην επιδεικνύουμε αμέλεια στο χειρισμό σοβαρών θεμάτων ειδικά.


    @Ανώνυμος: Αχ και να ΄ξερες πόσοι και πόσοι τομείς, υπηρεσίες, οργανισμοί κτλ στο δημόσιο χειρίζονται θέματα που μπορούν να σκοτώσουν ανθρώπους...

    Να σου πώ παράδειγμα? Οι γιατροί στο νοσοκομείο. Και οι νοσηλευτές. Δεν παίζουν με τις ζωές όλων μας?
    Αμα ένας ιατρός αμελήσει και παιθάνει ένας (και αλλόνας, και 15 και περίτου, όλοι ξέρουμε ιστορίες) ασθενής, εννα ζητούμεν την παρέτηση του προέδρου?

    Οξα να δούμεν ποιοι είναι οι αμελείς ιατροί, για να τους αποδοθούν ευθύνες και να απομακρυνθούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν ο γιατρός έθελεν να χειρουργήσουν τον ασθενή τζιαι να τον πέψουν έσσω του, αλλά ο πρόεδρος διά του υπουργού υγείας ελάλεν του "αφήστε τον τζιαμέ μες το διάδρομο, υπάρχουν πολιτικοί λόγοι σε λέω", τζιαι τελικά ο ασθενής εκόρδωνεν, ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν όμως ο γιατρός παρέλειπε να ενημερώσει τον Πρόεδρο ότι ο ασθενής εν ετοιμοθάνοτος τζιαι λάλεν του ότι εσιει απλά μια γρίπη, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΦΤΑΙΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Sike: Στην περίπτωση αυτή, όπως λαλεί και ο Ανώνυμος, όλοι οι ιατροί, και η διοίκηση του νοσοκομείου, ελάλουσαν έσhει απλά γρίπη, και όταν ο ανθρωπος ανέβασεν πυρετό αποφάσισαν στο ιατροσυμβούλιο να τον βρέξουν με νερό τζαι θωρούμεν, τζαι εχάσαν τζαι τες αναλύσεις του, τζαι αφήκαν τον τζαι μες τον διάδρομο με δική τους απόφαση (γιατί το που τοποθετούνται και πώς εννεν ο πρόεδρος που το αποφάσισεν)
    Ε! τότε κάπου το να φταίει ο πρόεδρος και να μην ασχολούμαστεν καθόλου με το σύστημα το νοσοκομειακό που τα έκαμεν λιλίτζια εν λίον προβληματικό έννεν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. well said!
    i think people should shut down their TVs for a couple of weeks. Bullshit detox! Think about it.

    Critical thinking its so important nowadays.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @kaisi: Ναι αλλα ο προεδρος, ήξερεν αλλά εν εδιερωτήθηκεν τί τα εκαμαν τα κατασχεθέντα κιβώτια, πως εφυλάσσουνταν και πού, αν ήταν ασφαλή ή όχι? ήταν γεματα εκρηχτηκά for god's sake. όπως είπες και εσυ σε κάθε θέση προσλαμβάνονται άτομα με τα κατάλληλα προσόντα,αλλά στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει αυτό απο τον πρώτο ως τον τελευταίο! Τεσπα, όπως είπε και ο απο πάνω ανώνυμος Critical thinking its so important nowadays...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Προσληφθήκαμε με κάποια προσόντα, για να κάμνουμε μια δουλεια." Αληθινή ιστορία: Συγκεκριμένα χτες έσπασα το μικρο μου δακτυλάκι κ *βλακωδώς* εβρέθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο. Ο 28χρονος (!) ορθοπεδικός χρειάστηκε 2 νοσοκόμες (?!) για να βάλει 2 φορές αναισθητικό (?!) και 2 φορές γύψο μέχρι πάνω (!!). Εν ο Γενικός του Νοσοκομείου που φταίει που ο καημένος ο "γιατρός" ΔΕΝ έπρεπε να βρεθεί ΠΟΤΕ στις Πρώτες Βοήθειες; Τζαι μην μου πεις είναι "μεμονωμένη περίπτωση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το να απαντάς μες τα μπλόκ η ώρα 10:28 το πρωί Παρασκευής, καταρρίπτει το επιχείρημα/σχόλιο σου @Κυρία Όλσεν 7 Οκτωβρίου 2011 10:28 π.μ., και δείχνει το μέγεθος του προβλήματος, που δυστυχώς θέλεις δεν θέλεις,μέρος είσαι και εσύ.

    Μπορείς όμως εύκολα να αποποιηθείς των ευθυνών σου με το να ισχυριστείς ότι δεν ήξερες ότι απαγορεύεται η χρήση του υπηρεσιακού Η/Υ για προσωπικά θέματα...

    Βλέπεις το γενικό πρόβλημα;;;

    ΥΓ: Να φακκάς ίσιαπανω ΦΤΑΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Ανώνυμος: Τα είχε εμπιστευτεί στους πλέον αρμόδιους. Αμα αυτοί δεν έκριναν ότι υπήρχε κίνδυνος, ήταν να πάει να τους αμφισβητίσει? Μήπως να πάει να τσιεκκάρει και όλα τα άλλα επικίνδυνα υλικά προσωπικά? Τότε τους ειδικούς τί τους πληρώνουμε?

    @Κυρία Όλσεν: Σίγουρα πάντως δε φταίει ο πρόεδρος ε?

    @pekatsa: Είδες? Να πά να παραπονεθείς στον πρόεδρο! Εχεί ευθύνες! Εν καθαρό! Και ο πολιτικός μου προϊστάμενος! Να παρετιθεί άμεσα!

    (Και οι δημόσιοι έχουμεν άδειες ξέρεις. Είδες αμα προτρέχουμε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μόνο αν τους διόρισε ο ίδιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καϊσούιν, πιάννετε τζιαι άδειες; Εshίσετε μας τέλεια, σιόρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τούτο που κάπιοι το γυρίζουν σε προσωπική επίθεση άμα δεν έχουν ένα επιχείρημα δυνατό να πουν μάλλον εν χαρακτριστικό της εποχής!

    Καϊσούδιεν καλά που τα λαλείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Κυρία Όλσεν: Αρα να παραιτηθεί η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας. Εξάλλου που τούτους ούλλους τους διορισμένους που φταίν, οι τρείς μόνο εν του Προέδρου.
    Να παραιτηθεί και η ηγεσία του ΔΗΚΟ που πρότεινε τον Κυπριανου (ο οποίος να θυμίσω ότι έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από όλους τους χώρους)
    Ούτε οι στρατιωτικοί διορίζονται από τον πρόεδρο.
    Να παραιτηθούν πάραυτα και αυτοί που τιυς έδωσαν τα πτυχία!

    @ΤΤ: Πάω να αυτομαστιγωθώ.

    @Μαριλού: :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καϊσούδι... Θέλεις να μας πεις οτι είσαι η πιο καλή ΔΥ;;;

    Με μια απλή περιήγηση στο μπλόκ σου, και τις ώρες που απαντάς σε σχόλια, μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί οτι δεν σηκώνεις κκελλε που τη δουλεία σου...

    Εκτός αν τυχαίνει πάντα να είσαι με άδεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καϊσί πληηηηςςς... κανεί να αποστομώνεις την Κυρία Όλσεν με τα επιχειρήματα σου...

    1. Αν το ΔΗΚΟ επρότεινε τον ΟΥΤΟΠΟ (ρεσπέκτ) για ΥΠΕΞ, έπρεπε να τον δεχτεί το ίνδαλμα σου; Ή είχε την επιλογή να αρνηθεί;;;

    2. ΑΓΕΕΦ και Β/ΑΓΕΕΦ διορίζονται απο το ίνδαλμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @pekatsa: Οχι! δεν είμαι κάθόλου η πιο καλή ΔΥ! Γι' αυτό σου λέω. Να παραιτηθεί! Να παραιτηθούν όλοι! Ολοι!

    Το πρόβλημά σου εσένα προσωπικά μπορείς να μου το εξηγήσεις? Αμπα τζαι είσαι κάποιος της ΕΔΥ και δε θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου?

    Α σόρυ οι ιδιωτικοί δεν είναι οοολη μέρα στα μπλογκς επιδή δε σηκώνουν κεφάλι και επιδή φοβούνται και επιδή εν αυστηροι οι μάστροι. χαχαχαχα (ας καγχάσω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @pekatsa: Για Ούτοπο τον είχατε τον Κυπριανου πεκατσούδιν?
    Για επόμενος πρόεδρος πήγαινε, αν ενθυμάσαι...

    Ε τρείς είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν μου επιτρέπετε..

    @pekatsa: Αν υποθέσουμε ότι δουλεύκεις. Τζιαι ότι στη δουλειά σου έshετε υπολογιστές. Τζιαι ότι οι υπολογιστές συνδέουνται στο ίττερνε. Τζιαι ότι έshεις access σε τουλάχιστον έναν που τούντους υπολογιστές. Τζιαι ότι δουλεύκεις οχτάωρον.

    Να πιστέψω ότι τες οχτώ ώρες που δουλεύκεις, ΔΟΥΛΕΥΚΕΙΣ τες; Εν έshει ώραν που εν έshεις κάτι να κάμεις; Εν φακκάς το γυρό σου που το ίττερνε; Τότε είσαι ο ιδανικός εργαζόμενος τζιαι μπράβο σου.

    Προσωπικά, τζιαμαί που δουλεύκω ισχύουν τζείνα της πρώτης παραγράφου τζιαι υποτίθεται ότι απαγορεύεται να μπαίνουμεν ίττερνε. Όμως μπαίνουμεν. ΟΥΛΛΟΙ ΜΑΣ. Όποτε εν έχουμε να κάμουμε κάτι, that is.

    Ε, να πιστέψω ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι εν έχουν παραπάνω ελεύθερο χρόνο που μένα στη δουλειά τους; Τζιαι ειδικά τζιαμαί που εν το καϊσούιν (διότι τυχαίνει να ξέρω), είμαι σίουρος ότι εν πολλά αθκιασεροί, όι επειδή βαρκούνται, αλλά επειδή έτσι εν η φύση της δουλειάς τους. Το άλλο που είμαι σίουρος είναι ότι άμαν έχουν δουλειάν, γαμιούνται να την κάμουν, shειρόττερα απ'ό,τι γαμιούμαι εγώ που έχω τον κάθε ιδιότροπο να εξυπηρετήσω.

    Τζιαι εγώ ζηλεύκω που εν έχω δημόσια θέση (ακόμα), όμως ξέρω ότι όταν (και αν) αποκτήσω, εννα φακκώ αβέρτα τους γυρούς μου στο ίττερνε.

    Εν υπερασπίζομαι το καϊσούιν, διότι ξέρω ότι τούντα φρούτα εν αυτοϋπερασπιζόμενα, αλλά είπα τη γνώμη μου, διότι τούτες οι προσωπικές επιθέσεις όπως η δική σου, έννεν πολλά ωραίες.

    Αν μου επιτρέπετε, βέβαια. Αν όι, εν φακκώ πενιάν, είπα τι είχα να πω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. TwistedTool και Καϊσί...

    ΑΠΟ'ΣΙΕΙ ΜΟΥΓΙΑ ΜΟΥΓΙΑΖΕΤΑΙ...


    1.Εν θα κάτσω να σας πώ τη διαφορά δημόσιου υπαλληλου και ιδιωτικού. Την Δευτέρα που εννά είσαι αθκιασερή στο γραφείο κάμε γκούκολ να την έβρεις που μόνη σου.

    2.Καϊσί έχεις κάποιο άλλο τρανταχτό επιχείρημα για τον Μάρκο;;; ή ελείψαν σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Περί μούγιας, εν νομίζω ναν πολλά αναγκαία, που τη στιγμή που κάποιος κάμνει επίθεση:

    "Καϊσούδι... Θέλεις να μας πεις οτι είσαι η πιο καλή ΔΥ;;;"

    Πέρας ενασχόλησης μου μαζί σου, pekatsa. Thanks for watching.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πεκάτσα νομίζω το 'ΑΠΟ'ΣΙΕΙ ΜΟΥΓΙΑ ΜΟΥΓΙΑΖΕΤΑΙ...' πρέπει να το επαναλάβεις στον ευατό σου. Τα επιχειρήματα του καϊσουδίου είδα τα, τα δικά σου η αλήθεια είναι ότι ψάχνω τα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @marilou το ότι είσαι "τυφλή" και δεν τα βλέπεις ίσως και να μην φταίεις εσύ...

    @TwistedTool Θένκ γιου. Χάβ ε νάης γουήκεντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @πεκατσα
    Μάλλον είμαι γιατί το μόνο που ειδα είναι να λαλείς του καϊσουδιου αν κάμνει καλά τη δουλεία της ή οϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @marilou Καλό σαββατοκυρίακο... Νοου χάρτ φήλινγκς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @pekatsa: "ΑΠΟ'ΣΙΕΙ ΜΟΥΓΙΑ ΜΟΥΓΙΑΖΕΤΑΙ" Ναι.. Θωρώ το...

    Γιατί έσhεις εσύ? Έστω και ένα?

    @ΤΤ: Μανα μου ΤΤ μου τζαι ευχαριστώ σε πολλά που ασχολήθηκες!!!

    @pekatsa: Νομίζω η Μαριλού εν πολλά καλά που θωρεί. Δεν είδα κανέναν άλλο να καταφευγει σε "τυφλές" προσωπικές επιθέσεις παρα μόνο εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @kaisi Το να αντικρούω ένα επιχείρημα σου δεν είναι προσωπική επίθεση. Αν εσύ το παίρνεις για επίθεση και δεν βλέπεις πέρα απο αυτό, τότε επαναλαμβάνω...ΑΠΟ'ΣΙΕΙ ΜΟΥΓΙΑ ΜΟΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.

    Καλή σου νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @pekatsa: Τζαι μεν μου πειράζεις το Μαριλούδιν α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @pekatsa: Μα δεν το αντέκρουσες.

    Οκ, ισως να προσπάθησες, αλλά ήταν λίον άκυρο, όπως σου απάντησε και ο ΤΤ. Και όπως θα σου το αποδείξει και μια βόλτα σε όλα τα άλλα μπλογκς.

    Try again να δουμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. παραιτήσεις τζαι μαλακίες. κανένας στη δημόσια υπηρεσία δεν παραιτείται. τζαι ο πιο άχρηστος του κόσμου να είσαι, είσαι δημόσιος υπάλληλος. μπορείς να κάθεσαι, να πηαίνεις σουπερμάρκετ την ώρα της δουλειάς, να πίνεις καφέ, να γαμιέσαι με τον /την διπλαν/η πάνω στη φωτοτυπική, να κάμνεις ματσαράγκες, να πιάνεις μίζες, να είσαι άχρηστος. ούτε ο πρόεδρος θα σε δει, ούτε καν ο προϊσταμενος σου, γιατί τζαι ο προϊσταμενος το πιο πιθανον να είναι όπως εσένα.
    τζαι ο προϊστάμενος του προϊστάμενου, και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στο χωρκό μου λαλούμεν 'αν ήταν η αζούλα πούζα..' :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Μανα: Να υποθέσω και εσύ εν ειρωνικά που το λαλείς..

    Επειδή όμως υπάρχουν και αυτοί που θα το πάρουν στα σοβαρά, να ξεκαθαρίσω τα πράματα.

    Στη δημόσια υπηρεσία δεν καθόμαστε ούτε τα ξιούμε. Το μεγαλύτερο ποσοστό των υπαλλήλων μια χαρά δουλεύει και πολλοί μαλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες (δεν έχουν γραφείο, δεν έχουν υπολογιστή, για να έβρουν τους φακέλους σας χώνονται σε σκοτεινες αποθήκες γεμάτες ποντικούς και κατσαρίδες κτλ).

    Υπάρχει όμως μια μερίδα υπαλλήλων που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Που φκάλει το όνομα και των υπολοίπων. Ε, υπάρχουν οι διαδικασίες για να έχουν κάποιες συνέπειες. Για να συνετιστούν αν θέλετε. Γιατι να μη λειτουργήσουν?

    Γιατί μπαίνουν τα μέσα. Γιατι οι πολίτες χρησιμοποιούν τα κόμματα κατ' αυτόν τον τρόπο. Γιατί βρίσκουν εναν πολιτικό να του τα φορτώσουν, να φταίξει η άλλη παράταξη και όλα καλα.

    Και αντι να δούμε αν υπάρχουν τρόποι να βελτιωθούν μηχανισμοι, διαδικασίες κ. α. η έννοια μας εν ο Χριστόφιας. Αγιά ολάν!

    Επίσης το έχω ξαναπεί: Ο ιδιωτικός τομέας δεν είναι καλύτερος. Ζουν και βασιλεύουν στον ιδιωτικό τομέα και οι άχρηστοι και οι ανευθυνοι.
    Οπότε όποιος θέλει να αρχίσει που τα σοβαρά να κατηγορΑ, ας βγάλει τη σκούφια του και να βαρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καϊσιούδι προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. όντως άχρηστοι υπάρχουν παντού. αλλά την παρασκευή αποχαιρετίσμε άτομα στην εταιρεία που δεν ήταν άχρηστοι, αλλά πήραν πασαπόρτι λόγω κρίσης. δεν είναι ακριβώς το ίδιο ιδιωτικό και δημόσιος τομέας.

    ότι φωνάζουμε αντί να δούμε πως θα βελτιωθούν τα πράγματα αυτό είναι γεγονός. πέρασαν τρεις μήνες από την έκρηξη. άκουσες καμιά πρόταση, οτιδήποτε προς αυτή την κατέυθυνση; η πόλωση συμφέρει και για αυτό θα συνεχιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σε ποιον τομέα εργάζεσαι?

    Συμφωνώ με τη δευτερη παράγραφο.

    Πιστευω αυτό οφειλεται στη πόλωση.
    Οι μεν εν πολλά απασχολημένοι νε επιτίθενται και οι δε να αμύνονται.

    Και ο κόσμος απόλεσε την μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή