Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ξαπολάτε τες ππάλες

Μα πολλά αιμοβόρους σας βρίσκω τελευταίως. Τι νευράκια εν τούτα α? Chill people chill. Επί της ευκαιρίας λοιπόν των αιματηρών ποστ που κυκλοφορούν και συγκεκριμένα αυτού της Αμαρυάδας (άρεσεν μου παρεμπιπτόντως). 

Οκ η σεξουαλική παρενόχληση εν πολλά σοβαρό θέμα, ειδικά στο χώρο εργασίας, και ειδικά σήμερα που η ανεργία ‘έν στα ύψη τζιαι οι διάφοροι σάτυροι εκμεταλλεύκουνται το δεόντως. Τζιαι κακά τα ψέματα, λαλούμεν του κόσμου «να τους καταγγείλετε, να τους κάμνετε, να τους φκιάσετε», αλλά η πραγματικότητα ‘έν ότι ποοοολλά σπάνια έννα γίνει καταγγελία τζιαι ακόμα πιο σπάνια έννα δικαιωθεί το θύμα και -αν δικαιωθεί- έννα είναι σε κάμποσα χρόνια. Έχω κολλητή της μάμας που έζησε τέτοια φάση, εκατάγγειλεν τον, απολύθηκε η κοπέλλα και έχει πόσα χρόνια ‘έν στα δικαστήρια ακόμα και φως στο τούνελ δεν υπάρχει. Τζιαι, ενώ εκείνος ζει τζιαι βασιλεύει, η γυναίκα ‘έν με τα λεξοτανίλ ακόμα.

Άσε που πολλές φορές η παρενόχληση γίνεται με τέτοιο τρόπο που ‘έν δύσκολο να στοιχειοθετηθεί καθαρή υπόθεση με κατηγορίες του τύπου «θωρεί με πόρνικα, κοντεύκει μου πολλά, κάμνει μου πόρνικα αστεία» τζιαι πράγματι να καταδικαστεί ο άλλος. Δαμέ η φίλη της μάμας έχει για αποδείξεις και μηνύματα και μέιλς και πάλε ‘έν ούλλα τζιαμέ.

(Τα κάτωθεν σε καμία περίπτωση δεν εννοούν να μην κάνει κάποιος καταγγελία α!)

Οπόταν ποια εν η λύση? Να κάτσει το θύμα να υποφέρει? Να χάσει τη δουλειά της? Οι θεωρίες περί ορθώματος του αναστήματος ‘έν καλές, αλλά στην πράξη δεν αποδίδουν. Δυστυχώς. Δαμέ δε θέλουμε θεωρίες και συνθήματα. Οπόταν?

Οπόταν μία είναι η λύση αγαπητοί μου. Άκου το καϊσί σου. Με γαίματα, με νεύρα, με τίποτε. Μεν χαλάς την επιδερμίδα σου για κανέναν ποθκιάντραπο.  Άμαν δεν μπορείς να τους πολεμήσεις, κάμε τους να νεκατσιάσουν. Δε θα σε ξαναενοχλήσει -σεξουαλικά τουλάχιστον- ουδεπόποτε.
  
Ξεκίνα με τα ελαφρά και το χοντραίνεις κατά την κρίση σου:

Καθάρισε τα δόντια σου με το νυχούδιν σου, σαν τον κοιτάς στα μάτια. Φάε το προϊόν της ανασκαφής. ‘Εν κρίμα να πηαίννει το φαίν χαμένο, έχει κόσμο που πεινά.

Καθάρισε το αφτί σου πάλε με το νυχούδιν. Κοίτα με ενδιαφέρον αν έφκαλες τίποτε. Σκούπισε το χέρι σου πάνω σου. Τζιαμέ που σου ντζίζει συνήθως κατά προτίμηση.

Σαν σου μιλά με λάγνο ύφος το υποκείμενο, ξικακκάτισε επιδειχτικά τη μούττη σου. Κάμε κουβαρούδιν το κακκάτι και εκσφεντόνισε το υπερπέραν. Ή -ακόμα καλύτερα- κόλλα το που κάτω που την καρέκλα που κάθεσαι τάχα με τρόπο. Μετά ντζίσ’ του με εκείνο το χέρι. Καθόλη τη διάρκεια να τον κοιτάς και εσύ με εξίσου λάγνο και πόρνικο ύφος.

Φάε επιτέλους τη σκορδαλιά που την αποφεύγεις τις καθημερινές. Με έξτρα σκόρδο. Εξάλλου κάμνει πολύ καλό στην υγεία λένε έγκριτοι επιστήμονες. Τη νύχτα μεν πλύνεις τα δόντια σου. Ούτε το πρωί. Όταν μπει μέσα στο FIR σου, μην τον αποφύγεις. Έλα πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του και μίλα του κατευθείαν στα ρουθούνια. Άμαν πάει να απομακρυνθεί καταδίωξέ τον.

Κάμε μια απολαυστική φασολάδα και φάε την χωρίς φόβο, πάθος και τύψεις. Με την πρώτη ευκαιρία που θα είσαστε μόνοι σας, αμόλα το βόρτο με στυλ και κομψότητα  καλουψιή. Πέτα τζιαι ένα διακριτικό αισθησιακό ααααχχ για εφέ. Μετά γύρισε τζιαι  πε του «σόρυ, αλλά η μάμα μου είπεν μου να μεν τα κρατώ μέσα μου τζιαι κάμνουν κακό στα έντερα». Ανέμισε τζιαι λίγο το χέρι σου τάχα διακριτικά τζιαι κάμε πως τα σνιφάρεις. «Ναι, κάτι μου έλεγες, για να φκούμεν έξω?» πε με ενδιαφέρον.

Άτε, αφήστε τη φαντασία σας ελέυθερη, go forth and conquer.




18 σχόλια:

  1. Μακριά μας.
    Ούτε για αστείο εν θέλω να το σκέφτουμαι.
    Τζαι επειδή εν πρόκειται να "πέσω" εγώ για να με αποφύγει ο άλλος, απλά ελπίζω να μεν μου τύχει ποτέ, και δει σε φάση που εν θα μπορώ να τα ανατινάξω ούλλα, να τραβήσω μεταφορική σπάθα, να τα πουκουππίσω ούλλα, κλπ, πριν να φύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοοn συμφωνούμεν! Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που το πουκκούπισμα δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη επιλογή.
      Κάτι παρόμοιο έκαμεν συγγενής μου στην καισοχώρα και εγλύτωσε από επίθεση.

      Δε το σαν το να φωνάζεις "φωτιά" αντί "βοήθεια".

      Διαγραφή
  2. Πιάνει άμα λάχει και η τσιριλιά και η καταγγελία αλλά οι λύσεις σου φαίνεται να ευοδώνουν. Το ρεξιμον σαν να και διέφυγε μου. Μπόρεις κάλλιστα να του πεις ότι είσαι μισή αραπίνα εκεί το ρέξιμον εν ένδειξη ευγένειας αν δεν του αρλεσκει εν φταίεισ.

    btw θενξ για τα καλά σου λόγια, τζιαι εμένα άρεσε μου η δική σου, εν ευφάνταστη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχα! Ένα τόσο σοβαρό θέμα τζιαι έκαμες με να γελάσω! Πολλά καλές λύσεις, εννα τες εσύστηνα τζιαι γω, εντελώς στα σοβαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχαχαχαχα εφυρτηκα!

    σοβαρά όμως, καθόλου κακή ιδέα μιας και η πραγματικότητα είναι δυστυχώς όπως την περιγράψεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ήρτε μου άλλη ωραία ιδέα. πας στες τουαλέτες αφήνεις μισάνοικτη την πόρτα, τζαι κατουράς στέκοντα. Κάποιος θα βρεθεί να το διαδώσει.αν σου κοντέψει κανά αρσενικός να μου φτύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούλλες οι ιδέες σου κορυφαίες τζαι αποτελεσματικότατες!!! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχαχαχα! συμφωνώ κι επαυξάνω!
    εγώ κάποτε έκαμα κάτι παρόμοιο, εγυρόφερνεν με ένας χώρκατος, έκαμα την παραθκιάνταλην ψυχασθενή (επερπάτουν ζαβά τζι είχα τικ) τζι εχάθηκεν
    σοβαρά όμως, πιστεύκω δουλεύκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχαχαχα....Ετο καλε τζιαι εναν πλασμα με πρακτικες οδηγιες τζιαι προπαντων κατανοητες τζιαι πανευκολες!Κλαιω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Καισι; Τζιαι αν του ξυπνήσεις τον χώρκατον μέσα του ή το έβρει kinky να του ρέεσαι τζιαι να του κλάνεις, τζιαι να του κολλάς κακκάθκια, τζιαμέ τί κάμνεις; Α ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι χώρκατοι θέλουν τζείνοι να τα κάμνουν, όι να τους τα κάμνουν χεχε. Τόσο kinky που να του αρέσκουν τα άπλυτα δόντια.. εν εσυνάντησα έτσι περίπτωση! Ε καλά άμαν πέσεις στο 0,01% τι να πω? Στην πλειοψηφία πιάνει πάντως

      Διαγραφή