Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Εν γίνεται έτσι πράμα

Κάθομαι είτε μπροστά στην τηλεόραση ή στο κομπιούτερ. 
Κρατώ το πουρέκκι τζιαι ζούζω το. Για ώρες. Μέρες. Άστ’ αστεία, τι μέρα είναι? Πότε ήταν η τελευταία φορά που εκοιμήθηκα? Νομίζω το πουρέκκι παουρίζει για ώρες. Μέρες.

Η τηλεόραση παίζει στο Discovery ID. Κάποιος ψυχοπαθής δολοφόνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί «μπλά μπλά, δύσκολη παιδική ηλικία, με εγκατέλειψε η μάνα μου όταν ήμουν μικρός, μπλά μπλά»


Γυρίζω στο πουρέκκι τζιαι λαλώ του «Αλώπος είχε τζιαι τούτος κολικούς»

18 σχόλια:

  1. Πεε εισαι καλη αν μπορεις να δεις τζιαι τιβι τζιαι κομπιουτερ αμαν εσιει κολικους. Εμεις σουζουμεστε πανω στην αναπαυτικη για ωρες. Δοκιμασε πουγοττα άλλα οί τέλια βρασμενο το νερο. Εσιει μερες που εν θυμουμαι ποτε εκοιμηθηκα. I feel you man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αναπαυτική σας εννεν κοντά σε τηλεόραση? Πώς περνούν οι ώρες σας? Ετο τωρά έχω τον πας το βυζί και γράφω με το ένα χέρι. Εμένα έχει πολλά αέρια. Σκέφτομαι να τον λαλώ μπαλονάκι.

      Διαγραφή
    2. Η αναπαυτικη εν μεσα στο δωματιο του. Τις νυχτες ταιζω τον τζιαμε. Τζιαι εμενα ο μικρουλης βασανιζεται με τα ππουρτουθκια. Καμνεται τζιαι εσεις μαραθωνιους θηλασμους; Μιλουμε εχω τον πανω στο βυζι συνηθως πανω που μια ωρα καθε φορα!!

      Διαγραφή
    3. Εγώ ταίζω τον μες το δικό μας ή στην κουζίνα. Κάμνουμεν κάμνουμεν ούουου. Η μια ώρα εν πολλά σύνηθες φαινόμενο. Η κούραση η πολλή εν άμαν τον κρατά ο πόνος πολλές ώρες και δεν ησυχάζει και η μόνη παρηγοριά του είναι εναλλάξ να τον σούζω σε διάφορες στάσεις ώμος-πόδι-χέρι- μπρούμυτα- ποδαράκια στην κοιλιά κτλ- και να τον βάλλω στο βυζί. Σούζμα-βυζί-σούζμα-βυζί για ώρες.

      Πε μου? Ακούεις και εσύ διάφορα κουλά όπως ότι εν χορτάνει και γιαυτό εν έτσι? Ή ότι άμπα και εφτάνινεν το γάλα ιμίχιμου? Γιατί εγώ επερίμενα τα μεν αλλά πάλε κάμνει μου πολλήν εντύπωση τούτη η βιασύνη να σπρώξουν τον άλλο στη φόρμουλα.

      Διαγραφή
    4. Ναι ακουω τα αλλά η αληθκεια οντως νομιζω εν χορτανει. Κλαιει συνεχεια τζιαι γυρεφκει συνεχεια βυζι. Εστραγγισε με. Λυπουμαι τον τζιαι εν ξερω τι να καμω. Αφου που το κλαμα εβραχνιασε

      Διαγραφή
    5. Προσπαθω να εφαρμοσω ουλλα οσα μας εμαθαν στα σεμιναρια στο μακαρειο για τον θηλασμο. Αλλά βεβαια ουλλοι λαλουν μου οτι εννεν ετσι το σωστο.

      Διαγραφή
    6. Εν δύσκολο η αλήθκεια. Λυπούμαι τον τζιαι γω πολλά. Κόρη πιάε στη γραμμή για το θηλασμό αν έχεις αμφιβολίες. Τζιαμέ έννα σου πουν. Μπορούν να σε φέρουν και σε επαφή με σύμβουλο θηλασμού που μπορεί να έρθει σπίτι σου.
      Έχεις αντλεία? Και εγώ αν δεν έβκαλλα μια φορά την ημέρα ήταν να πιστεύκω ότι μπορεί να μεν έχω. Εν πολλά δύσκολο σε έτσι φάσεις να μεν σου μπουν αμφιβολίες. Αλλά εν για παρηγοριά που τους πόνους που το θέλει, όι γιατί εν χορτάννει.
      Δύναμη και υπομονή μας εύχομαι και για τις δυό μας.
      Και πριν απελπιστείς έλα στη συνάντηση του Παγκύπριου Συνδέσμου Θηλασμού στες 7 του Μάρτη, σε 2 εβδομάδες είναι.

      Διαγραφή
    7. Επιασα μια φορα τηλ στο μακαρειο, στη γραμμη που μας ειχε δωσει η μαια αλλά ηταν στις αρχες. Πεμου το τηλ τουτης της γραμμης θηλασμου να πιασω. Εχω αντλεια αλλά εν ξερω ποτε πρεπει να φκαλω. Πρέπει να πιασω να με συμβουλεψουν. Σαν τωρα εχω τον πανω στα βυζια (τζιαι τα 2 αναγκαστικά) για 2 ωρες! Τζιαι ακομα θελει!

      Διαγραφή
    8. 80006262

      Εγώ φκάλλω μια φορά την ημέρα(νύχτα) τωρά αμέσως μετά που θα αποφασίσει ότι ετέλειωσε.
      Έλα να πάμε και στη συνάντηση. Τη διάλεξη κάμνει την η παιδίατρος η Ειρήνη Παφίτη που είναι και η πρόεδρος τους και δίνει και επιτόπου συμβουλές σε κοπέλες.

      Διαγραφή
    9. Ναι ξερω ισιεν τζιαι αρχες του φεβραρη τζιαι εχααα το. Παμε με τα μωρα σε τουτα τα σεμιναρια ή μονες μας; Εννα πρασπαθησω να παω τον μαρτη. Thanks!

      Διαγραφή
    10. Με μωρά, με συζύγους, με γιαγιάδες, με ό,τι έχει ο καθένας χαχαχα

      Διαγραφή
  2. Υπομονή κόρη... Εν μια δύσκολη περίοδος αλλά πίστεψε με μετά που λλίο καιρό εν θα θυμάσαι τίποτε που τούτα. Θα ξεχάνεις τα πάντα με ένα γελούι του ή με μια γκριμάτσα!!! Power!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν είχαμε τεράστιο πρόβλημα με κολικούς (είχαμε άλλο θέμα με εμετούς-ρουκέτες) αλλά όποτε την έπιανε, έβαλλα την πάνω στην αλλάχτρα και εδίπλωνα της τα ποδαράκια προς την κοιλιά ή έτριβα την με λίγο λάδι ή έβαλλα την μπρούμυτα πάνω στο πόδι μου. Εβοηθούσε πολλά...αλλά υπομονή, θα περάσει!
    Joy Tears

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς εμετούς εν κάμνει πολλά. Λία πράματα. Εμείς αέρια. Πολλά αέρια. Λαλούν ότι στους 3-4 μήνες περνούν όλα. Αλλά φαίνουνται μου αιώνες μακριά τωρά :-(

      Διαγραφή
  4. Χαχα... σόρυ που γελώ, άρεσεν μου η σύνδεση! Υπομονή Καϊσούδι μου, οι πρώτοι μήνες εν δύσκολοι, μετά αλλάσσουν ούλλα! Στέλνω σου αγκαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπομονή Καϊσι μου! Τζαι έγω έκαμα 5 μήνες να τζοιμιθώ νορμάλ! Το μόνο που έχω να εισηγηθώ είναι να προσέχεις και λίγο τι τρώς εσύ αφού θηλάζεις γιατί μεταδίδωνται όλα στο μωρό κατά τα αλλά εν έσσει τίποτε άλλο να κάνεις! Τωρά για το γάλα όντως μπορεί να θέλει τζαι λίο 'κούντημα' με την σκόνη άλλα αυτό θα σου το πεί η/ο γιατρό σου! Έσυ απόφευγε να τρώς φαγητά που προκαλούν αέρια γιατί όλα αυτά πάνε στο μωρό μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή