Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Μητρικό ένστικτο

Ποτέ δεν ήμουν φαν των μωρών. 
Ξέρεις ποτζείνες τες κορούδες που μόλις δουν μωρό εκστασιάζονται σάννα τζιαι είδαν καττί? Ας πούμεν αν στο σπίτι σου έχεις μωρό και καττί/σκυλί θα κάμω παραπάνω χαρούδες του καττιού/σκυλιού. 
Αν ποτέ με πιάσουν οι τζιχαντιστές ο χειρότερος εγκλεισμός θα είναι να με κλείσουν σε κανένα νηπιαγωγείο. Εφιαλτικό. Γενικά τα παιδάκια τα βρίσκω το λιγότερο εκνευριστικά. Μπορεί και να μοιάζω πολλά με τες γάτες οι οποίες δεν θέλουν να κοντεύκουν οι άλλοι των μωρών τους, ούτε εκείνες κοντεύκουν των μωρών των άλλων. 
Άσε που τα νεογέννητα μοιάζουν με εξωγηνούθκια σε διασταύρωση με σαύρα. 

That being said το εξωγινοσαυράκι μου εν το πιο όμορφο, γλυκουλίνι, αγαπουλινάκι, πουρεκκίσιμο πουρέκκι έβερ. Έβερ λέω.

ΤΖΙΑΙ ΜΕΝ ΤΟΥ ΝΤΖΙΖΕΤΕ/ΚΟΝΤΕΥΚΕΤΕ!


Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο κόσμος εδώ στην Κύπρο θέλει να ντζίζει πας τα μωρά τα μικρά. Των μωρών των μικρών μόνο η μάμα τους, ο παπάς τους, άτε και καμιά γιαγιά επιτρέπετε να τους νζτίζουν (μικρόβια, ιώσεις κτλ χαλόου?) Και WTF με το όργιο των επισκέψεων πήπολ?


20 σχόλια:

  1. Ούτε μέναν μου αρέσκαν ή αρέσκουν τα ξένα βρέφη. Ούτε καν οι γιούες μου μου αρέσαν όταν εγεννηθήκαν γιατί ήταν τζιαι τέλεια πολειφαούθκια (δίδυμα τζιαι πρόωρα γεννημένα γαρ). Αλλά άμα εξεστρουφήσαν τους πρώτους μήνες τζιαι αρκέψαν τους θορύβους τζιαι τα χάχχανα, ε, "άλλαξεν ο άδρωπος σιόρ"...
    Ειδικά τον πρώτον χρόνον κοίταξε να τον απολαύσεις τζιαι να τον καταγράψεις γιατί θα περάσει spitfire. Εν δύσκολος αλλά μπορεί τζιαι που τους πιο όμορφους της ζωής του μωρού. Υγείαν τζιαι ευτυχίαν (σε ούλλα τα μωρά)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Εν πιο εύκολο να το "παραδέχεται" ένας άντρας τούτο παρ'α μια γυναίκα η οποία εμπήκε και στη διαδικασία να κάμει μωρό. Εν λίο ταμπού. Και δημιουργείται και η εντύπωση ότι, εάν μια γυναίκα εν της αρέσκουν τα μωρά, τότε μπορεί να μεν κάμνει για μάνα. Πολλές φορές είχα έτσι διαλόγους: -Ναι, δεν με ενθουσιάζουν τα μωρά. - Ε ίντα, έθθα κάμεις δικά σου? / Ή όταν έμεινα έγκυος να προσπαθούν να μου κουττήσουν να κρατώ κανένα κοπελλούδι "ε πρέπει να συνηθίσεις, τι θα κάμεις όταν γεννήσεις?"
      Ασπούμεν πνάστε. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Άλλο τα ξένα, άλλο το δικό σου.

      Διαγραφή
  2. Εγέννησες;;;;;;;;; Να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Υγείαν και καλοτυχία εύχομαι!!! Τζιαι ναι έλεος με τις επισκέψεις!!!! Πνάστεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! Θέλω να κάμω ειδικό πόστ για τες επισκέψεις να βγάλω λίγα νεύρα.

      Διαγραφή
  3. Τούτο με τις επισκέψεις προσπαθώ (μάταια) να το εξηγήσω του κόσμου. Αφήστε τα πλάσματα να πνάσουν ολάν, εν κανεί ήρτεν ο κόσμος τους πάνω κάτω, μεν τους φορτώνεσαι τζι εσύ!
    Έννα το δεις το μωρόν, κάποια στιγμή, μεν φύρνεσαι να πάεις ΤΖΑΙ εσύ μες στες πρώτες 10 μέρες!
    Κατά τα άλλα άμα ο άλλος έρκεται για λίο, ξέρει ΄οτι εν θα τα έβρει ούλλα στην εντέλεια, τζαι φέφκει μπαμ μπαμ, λαείς ανάθεμαν τα. Εγώ θέλω να μαειρεύκω τζαι να παίρνω τζαι φαΐ έτσι για να φύει καμιά δουλειά που πάνω τους, αλλά δαμέσα συνήθως μαειρεύκει καμιά γιαγιά κλπ, εν υπάρχει έτσι ανάγκη...
    Το μόνο σίουρο αν γεννήσω ποτέ, έννα δκιώχνω κόσμο. :p

    Κατά τα άλλα, είπαμε τα. Να σας ζήσει, να του ζήσετε, να είσαστεν όλοι καλά, υγιείς και αγαπημένοι! χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τούτο ακριβώς. Μα εν τυχαία που παλιά ελαλούσαν ότι απαγορεύονται οι επισκέψεις πριν να ποσαραντώσει η γυναίκα? Εν για να κρατήσουν μακριά το χωρκό και να δώκουν τσιάνς της γυναίκας να φέρει τα μίλια της.
      Λάλε τα εσύ πέρκει κολλήσει τίποτε.

      Διαγραφή
  4. αρρώστα κ καλά, όποιος σε πιάννει λάλε είσαι άρρωστη

    να σου ζήσει μπάι δε γούεη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όσους πιάννουν τηλέφωνο κόφκω τους το. Το πρόβλημα εν ότι δεν πιάννουν τηλέφωνο γαμώτο, πιστεύκεις? Αλόπως ξέρουν ότι είμαι παγιδευμένη σπίτι και απλά έρχονται. Μιλούμεν και για πλάσματα που υπό άλλες συνθήκες επιάνναν τηλέφωνο. Και ήταν πολύ το πρόβλημα και στην κλινική.
      Θέκκιου ρε!

      Διαγραφή
  5. Καισούδιν μου να σου ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένο, γεμάτο υγεία και καλότυχο!!!! χχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σου ζησει καισουδι μου! Παντα με υγεια. Σε καταλαβαινω απολυτα ομως! Ασπουμε εμενα ηρταν μια φαουσα πλασματα που την πρωτη ημερα! Εγω την πρωτη ημερα εν ηξερα που ηταν η τρυπα του κωλου μου (κυριολεκτικα και μεταφορικα)!! Ασε που ερκουνται ασχετα πλασματα! Εν εσιει αντροπη ρε, αμαν εν μπορεις να τους δεκτεις να τους λαλεις οτι εν μπορεις. Εγω ηβρα λιο την δικαιολογια οτι ηταν λιο προωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε σένα Cypriopoul μου, όλα τα καλά! Ού επροσπαθήσαμε να τυς περιορίσουμε όσο μπορούσαμε. Αλλά εν δύσκολο, εν θέμα νοοτροπίας. Είπα και στην Μπέα, και οι επισκέψεις στην κλινική ήταν υπερβολικές και στο σπίτι μετά έχει πολλούς που δεν πιάνουν τηλέφωνο να ρωτήσουν αν 'ήμαστε σε θέση για επισκέψεις και απλώς εμφανίζονται σαν τα αππιτούρια. Τι να πεις?

      Καισι

      Διαγραφή
  7. Καλώς τα δεχτήκατε. Να το χαίρεστε! :))
    Για τις επισκέψεις, έτσι είθισται στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.twistedness.com/2015/02/kaisiandcowboyhaveababy.html :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή