Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Με αφορμή τον Βαγγέλη, τα δεκατριάχρονα και τα πεντάχρονα.

Πουρέκκι μου.

Αγαπώ σε πολλά. Δεν με κόφτει με τι θα ασχοληθείς επαγγελματικά, δεν με κόφτει ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός. Εγώ θα σε αγαπώ ό,τι και να γίνει. Επειδή όμως σε αγαπώ τόσο πολλά θέλω να βγεις Άνθρωπος στην κοινωνία. Αν τυχόν γίνεις εσύ θύτης, θα με έβρεις μπροστά σου. 
Θα έχεις συνέπειες για να μάθεις να συμπεριφέρεσαι. 
Επειδή αγαπώ σε, δε θα σε παρτάρω όπως κάμνουν οι παραπάνω άθλιοι κατά τη γνώμη μου γονείς δαμέσα δα τζιαι καταντούν άθλια και τα αντιπαθητικά κοπελούθκια τους.  
Υπόσχομαι σου τζιαι υπόσχομαι μου.

Αλλά.

Αν τυχόν σε πειράξουν πουρέκκι μου. Θα το μετανώσουν την ώρα που το εσκεφτήκαν καν. 
Μπορώ να τους βάλω πουκάτω που τη γης. 
Όχι εν βρασμώ ψυχής. Πφφφ.. Όχι καθόλου. Σιγά να μεν κάτσω τζιαι φυλακή για χάρη τους. Ψυχρά και μελετημένα και προσεχτικά. Μπορώ και θα το κάμω. Και δε θα τους βρει καθόλου γρήγορα και ανώδυνα. 
Γιατί μέσα μου κρύβω μια μικρή ψυχάκια και δε θα διστάσω να την ξαμολήσω. Τζιαι τούτο υπόσχομαι σου το.

8 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Φρικάρει πολλά το πλάσμαν με έτσι πράματα άμαν κάμει κοπελούδιν

   Διαγραφή
 2. Α μπράβο. Να ξέρουν ότι μπορούν να μιλήσουν, και να ξέρουν πότε να δώσουν σημασία, πότε να αγνοήσουν, και να αντιληφθούν ότι ένας άνθρωπος με τέτοια συμεπριφορά δεν τους αφορά.
  Κι από εκεί και πέρα έχουν να κάμουν με πλάσματα που έννεν "του σhερκού τους".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αν το 'πειράξουν' έννεν σωματικό αλλά στα λόγια; αν το κρατήσει μέσα του όπως πολλοί άλλοι θα εκάμναν; τα λόγια κόκκαλα εν έχουν τζαι κόκκαλα τσακρούν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω τα λόγια μπορεί να τα ξεπεράσει κάποιος με την κατάλληλη στήριξη, με δυνατό χαρακτήρα. Εν ένα από τα πράματα που εννα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να χτίσει. Λόγια όλοι μας ακούσαμε λίγο πολύ. Έννα επιβιώσει από τα λόγια, έννα τον μάθω να μεν διά σημασία.
   Αλλά το σωματικό.. τι να κάμει κάποιος για το σωματικό? Άτε να τον στείλω να μάθει πολεμικές τέχνες. Και αν δεν του περνά? Αν μας βγει μικροκαμωμένος? Αν του την πέσουν 3 όπως τα πεντάχρονα ή περισσότεροι όπως στον Βαγγέλη ή κάποιος μεγαλύτερος όπως στα δεκατριάχρονα?

   Διαγραφή