Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Φρίκι πήπολ


Σε συνέχεια του Λοβ...

Όταν επέστρεψα Κύπρο που τες σπουδές στην Ελλάδα, βρέθηκα λίγο έξω από τα νερά μου στο ντέιτιγκ φίλτ. Από τους καλαμαράες με τα “αστέρι μου” “ψυχή μου” “κοπέλα  μου” κτλ, που φλερτάρουν ασύστολα και “έλα μωρέ δεν τρέχει τίποτα” χωρίς φόβο της χυλόπιτας, στους Κυπραίους που το πιο τολμηρό πράγμα που θα κάνουν είναι να σε κοιτούν με νόημα από απέναντι, κρατώντας το ποτό και σούζοντας μόνο το κεφάλι στο ρυθμό της μουσικής, και το πολύ πολύ περνώντας με το αυτοκίνητο να σου φωνάξουν κανένα “πεζούνα μου” “πέρτικα μου” και άλλα πτηνοειδή πριν εξαφανιστούν..

Άσε που οι παρέες εδώ είναι κλειστές και  δύσκολα ανοίγονται σε νέα άτομα και ειδικά ελεύθερες γυναίκες. . Σιγά σιγά (μα πολύ σιγά) όμως έγινε και αυτό.

Το να γνωρίσω κάποιον στα κλαμπ ήταν ακατόρθωτο για μένα. Αφού εν κοντεύκουν ρε κουμπάρε. Τζαι πές ότι εκοντεύκαν. Τι κουβέντες να κόψεις μες το κλαμπ? Εγώ θέλω να μιλήσω με τον άλλο, για να δω αν αξίζει τον κόπο. Βάλθηκαν λοιπόν κάποιοι γνωστοί να μου γνωρίσουν δικούς τους γνωστούς. Και αν και τα περισσότερα ήταν τραγικά τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την καλή τους θέληση. 

Να σας πω θκιο τρείς περιπτώσεις? (ναιαιαιαι-κύμμα)

#1η περίπτωση

Μια γνωστή βρήκε γκόμενο και πάμε να μου γνωρίσει και μένα τον φίλο του φίλου.

Εμφανίζομαι στην καφετέρια και βλέπω έναν τύπο..πώς να τον περιγράψω..σαν κομπάρσος σε κυπριακό σκετς που κάμνει το θαμώνα στον καφενέ του χωρκού. Ου άτε ήντα επιφανειακή που είμαι α! Ο άθρωπος μπορεί να εν μάλαμα τζαι να με τραβήσει με τα ψυχικά του χαρίσματα. Τα όποια όταν άρχισε να ξεδιπλώνει εφώναζα που μέσα μου “σύναξε τα, σύναξε τα” σαν να είδα κατσαρίδα.

Οι κουβέντες του ξεκίνησαν με το πόσο μαλάκας εν ο μάστρος του και ότι είπεν του μες τα μούτρα προχτές «εμένα να μεν μου μιλάς έτσι» γιατί εν μάγκας τζαι άδρωπος τζαι δε σηκώνει παρατηρήσεις τζαι υποδείξεις . Επεκτάθηκαν στο πόσο μαλάκας ήταν ο αξιωματικός του στο στρατό με απαρίθμηση με ποιους εδέρτηκεν τζαι πόσες έφαεν στο στρατό.

Σε κάποια στιγμή με ρώτησε με ποια ομάδα είμαι και όταν του είπα “με καμιά” άνοιξε ακόμα περισσότερο το πουκάμισό του, από όπου φαινόταν διακριτικά η δασύτριχη γούνα του την οποία κοσμούσαν γρουσαφένες αλυσίδες, τράβηξε μία από αυτές, για να μου δείξει ξεκάθαρα το γρουσαφένο τριφυλλούδιν που εκρέμετουν πας τον  γρουσαφένο τον  άλυσο τζαι  κάμνει κάποιο σχόλιο για την ομονοιάκκα που δεν το άκουσα καθαρά γιατί είχα μια εξωσωματική εμπειρία από την προσπάθεια του εγκεφάλου μου να μπλοκάρει το τραυματικό γεγονός.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με βλακώδη ανέκδοτα με ππούττους.
Άντεξα 1.5 ώρα και αποχώρησα με κάποια φτηνή δικαιολογία.

#2η περίπτωση
Αστυνομικός στη φρουρά κάποιου βλαμμένου πολιτικού. Εν είσhεν τ ι π ο τ ε να πει για κ α ν έ ν α θέμα. Μόνο με τον άλλο αρσενικό της παρέας έκοψεν λίες κουβέντες για μάππες τζαι  τζυνήι... Φύε να με σε θωρώ ομπρός μου. Δολοφόνε. Βλαμμένε. Άχρηστε. Που νομίζεις ότι εν κανένα κατόρθωμα να παίζεις πουλλούθκια. Αλόπως εν που παίζεις πολλά το δικό σου πουλούιν τζαι επειραχτήκαν τα ανύπαρκτα εγκεφαλικά σου κυκλώματα.
Έφυεν κυνηγημένος  ο ίδιος.
#3η περίπτωση
Ελιτζιπολ μπάτσελορ, πέρφεκτ για τα κυπριακά δεδομένα. Καλή δουλειά, πολλά λεφτά,  φάνσι αυτοκίνητο..μεινήσκει με τη μάμμμαν του στα 30κάτι τζαι πάει τακτικά για εξομολόγηση.
Καϊσί: Ενναν προβληματικός λαλώ σας το.
Περίγυρος καϊσιού: Είσαι υπερβολική τζαι φάουσα τζαι ιδιότροπη. Εν εβαρέθηκες πας το ράφι? Δως του ευκαιρία τζαι εν καλός. Βγες άλλο κανένα ραντεβού, μεν κατακρίνεις, τι σε πειράζει τζαι αν εξομολογείται ο αθρωπος?
Καϊσί: Οκ ίσως να έχουν δίκαιο. Τι με πειράζει? Θα μπορούσα να το διερευνήσω σε αλλοκανένα ραντεβού.
---
Καϊσί: Καλάν γιέ μου. Γιατί πάεις μιαν την άλλη εξομολόγηση? Τι αμαρτίες θεωρείς ότι κάμνεις?
Προβληματικός: Όλοι είμαστε αμαρτωλοί. Η εξομολόγηση κάνει καλό στην ψυχή. Σε ταπεινώνει.
Καϊσί: Ναι αλλά για να νιώθεις τόσο έντονα την ανάγκη κάτι σε βαραίνει. Τι συζητάς με τον πάτερ δηλαδή?
Προβληματικός: Ο,τι μπορεί να κάνω και να θεωρείται αμαρτία. Πολλά πράγματα που δεν τα λαμβάνεις υπόψη σου θεωρούνται αμαρτία. Για παράδειγμα (κοκκινίζει) πονηρές σκέψεις ή (χαμηλόφωνα και συνωμοτικά) η ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής χωρίς σύντροφο ή εκτός γάμου ..
Καϊσί: WTF?? (ζάωμα) WTF2?? (πέρκι να σοβαρομιλά τούτος)
Προβληματικός: ..ναι και ο πνευματικός σε συμβουλεύει. Τα συζητάς μαζί του και σε καθοδηγεί, καμιά φορά μπορεί να σου βάλει και κάνονα, εξαρτάται.
Καϊσί: Ου Γριστός!!! Γιέ μου?!?!? Είσαι ανώμαλος τζαι χαντός. Χαντός επειδή τον 21ο αιώνα ως τζαι ο κάττος μου ξέρει ότι ο αυνανισμός εννεν αμαρτία. Απόπως και εσέναν επείραξεν σου τα ανύπαρκτα εγκεφαλικά σου κυκλώματα (τούτον εν βρίσιμο όχι κατηγορία αμαρτίας) Και ανώμαλος επειδή εν πολλά διεστραμμένο να πάεις τζαι να περιγράφεις έτσι τσιόφτες σε έναν γερούιν που τάχα αφοσιώθηκε στον πνευματικό κόσμο. Εν Μικελλίδη που θέλεις. Τζαι συ τζαι ο πνευματικός σου. Χαντακωμένε. Πέρκι να θέλεις καμιάν παρθένα τζαι να μεν κάμετε σεξ πριν το γάμο.
Προβληματικός: Ε όι! Εν θέλω παρθένα σιού τζαι καλά. Και φυσικά θα κάνουμε σεξ πριν το γάμο, αλλά εν αμαρτία και γι’ αυτό την εξομολογούμαστε.
Καϊσί: Ως την επόμενη εβδομάδα που θα ξαναπάεις εξομολόγηση. Είσαι χαντός, ανώμαλος και Υποκριτής δηλαδή.

29 σχόλια:

  1. καισουδιν μου εγέλασα λλίον με τον πόνον σου, αμαρτία μου ξομολοημένη (pun intended).
    εσιες πολλύν δίκαιον κόρη, τζιαι πάντα λαλώ το, το φλέρτ στην Νήσον αν δεν επέθανεν πηλέ ψυχομαχά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Post: Εν περασμένες ιστορίες κόρη, τότε επιάνναν με οι νεύρες μου αλλά τώρα και εγώ τα σκέφτομαι και γελώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο 3ος :Ο
    Είμαι σε σιόκ ακόμα!Όι μάνα μου!Φυικά φταίει και ο περίγυρος,ήταν φως φανάρι ότι ήταν να είχε πρόβλημα ο φτωχός.
    Για τον 2ο,ρε καΪσούδι μου να συμφωνούμε σε ούλα όμως,εν πράμα;
    Για τον 1ο νο κόμεντς.
    Εν πολλά δύσκολο πράγματι να γνωρίσεις κανένα πλάσμα στο χρυσοπράσινο φύλο.Και τζίολας που να πεις ότι είσαι σινγκλ και είσαι οκ έτσι,εν σάνα και λαλείς ότι είσαι άρρωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Marilou: Για τον τρίτο επρήσαν μου τα. Για την κυπριακή πλευρά της οικογένειας δεν έχει χειρότερο από το να μείνει μια γυναίκα ανύπαντρη. Και να πείς έχω πιο μακρινες θειες που έμειναν ανύπαντρες και είναι πολύ πιο χάππι από τις αδερφές του φάδερ.
    Να φανταστείς ακόμα και μετά που έλαμψε το γεγονός ότι είχα δίκαιο, κάποιοι επιμέναν!Γαμπρός ναναι κι ό,τι νάναι.
    Μη σε απογοητεύουν όμως αυτά. Υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι. Απλά μην συμβιβαστείς και θα έρθει η ώρα που θα βρεθούν στο δρόμο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι σίουρη it goes both ways
    Ε πε μας τζαι σού τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kale o defteros en o pash gampros se sxesi me tous allous..o pio foitsiarikos en o tritos......ton prwto an ton strwseis llio , toutos en esiei swtiria!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμένα ξέρεις τι με προβλημάτισε στον τρίτο; (οχι πως οι άλλοι δύο υστερούν). εν γίνεται ρε κουμπάρε να λαλεί ότι το σεξ εν αμαρτία, αλλά θα το κάμνει τζαι μετά να πηγαίνει για εξομολόγηση. wtf. αν πραγματικά επίστευκε ότι ήταν δεν θα το έκαμνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @EaglEye: Θέλεις να σου κάμω κονέ?

    @Μανα: Και όμως το πίστευε! Τουτη εν μια υποκρισία να το πω? πλάνη να το πω? που έχω συναντήσει σε αρκετούς "θεοσεβούμενους"
    Πιστευουν ένα πράγμα, πράττουν άλλο και νομίζουν πως καθάρισαν με μια εξομολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάνα, απλά κατά την διάρκεια του σέξ στο "Άπαναγία μου", εννα το συνεχίζει τζαι πάρακατω σε καμιάν ελεγέια ξέρω γω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούλα τα νούμερα κερτίζουν! Βάρτε τωρά που γυρίζει! 1 λίραν το τράβημαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Invictus, για ήντα τράβημα μιλάς ρε, διευκρίνιζε..... όποιος προκάμει τράβημα ας πούμε (βλέπε mythbusters) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @evroskarseras
    Όποιος προκάμει, επρόκαμεν. Οι άλλοι εκερτίσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "γιατί είχα μια εξωσωματική εμπειρία από την προσπάθεια του εγκεφάλου μου να μπλοκάρει το τραυματικό γεγονός"
    ΘΕΑ!
    Προσκυνώ σε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @korinna: σκύψε ευλογημένο τεκνό να σε εξομολογήσω :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έφυρες με! Ο τρόπος που τα λαλείς εν κορυφαίος!!!

    Μανα μου ρε, αντα "άξια" τεκνα φκάλει το χρυσοπράσινο (τρι)φύλλο...Τα υπόλοιπα είπαν τα οι υπολοιποι (άτιμη διαφορα ώρας που με κάμνει να έρκουμαι τελευταία τζαι καταϊδρωμένη στα κόμμεντς)

    Αν ποτέ έρτω πίσω Κύπρο, θα πάω σε κανένα πελεκάνο να μου κάμει κανένα ραφούιν πολυτελείας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε πρασινάδα να πείς του ΠΦ να μου δώκει την PRS την ακριανή τζαι να να κάμει τόπο τζαι να σταθείς στη θέση της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή ιδέα ρε Έυρο...Να κάμνω τζαι παρέα με τα κοπέλια που συχνάζουν με τον ΠΦ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. oi kaloi eimaste piasmenoi xexe...

    to a/c eftaige kai piastikame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Πρας:Θέκκιου ρε! Μεν μου αγχώνεσαι! Αμαν έρτεις εννα καμουμεν ειδικό κάστιγκ τζαι εννάβρουμεν κανέναν καλό!

    @SKonte: Εννα μεν εμειναν αλλο καναθκιο να βολευτουν οι κορουδες της μπλογκογειτονιάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ καλό post!!Γέλασα πολύ!Δυστυχώς στην Κύπρο το «άντρας να ’ναι κι ό,τι να ’ναι» καλά κρατεί! Σκέψου να κάμεις σχέση με κάποιον απ’ αυτούς τους τρεις! Ο Χριστός και η Παναγία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά αγαπητή Kaisiά, σε ίντα φάση είσαι σήμερα [για να ξέρουμε τζι’ εμείς πως θα κινηθούμε]; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Ανώνυμος: Θέκκιου! Ναι ρε κουμπάρε, σιου τζαι καλά να σε μπήξουν μες το νυφικό και ας είναι με τον πιο ακατάλληλο για σενα ανθρωπο..

    @Anef:...ενεκατάλαβα.. εννοείς αν έκαμα κάποια σχέση τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπαι Φαρ μα φεiβοριτ μπλογκ!! κηπ απ δε κουτ γορκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή