Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Political trolling



Ο Κάμερον και η κυβέρνησή του έχουν απολέσει τη νομιμότητα οι διαδηλώσεις δείχνουν ότι ο βρετανικός λαός απορρίπτει αυτή την κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να επιβληθεί διά της βίας.

H αντιμετώπιση των διαδηλωτών από τη βρετανική Αστυνομία είναι απαράδεκτη και βάρβαρη.

Αντί να υιοθετούν μια τέτοια στάση οι Βρετανοί ηγέτες, θα ήταν προτιμότερο να σταθούν στο πλευρό του λαού και να τον ακούσουν.

Οι διαδηλώσεις δείχνουν ότι ο βρετανικός λαός απορρίπτει αυτήν την κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να επιβληθεί διά της βίας.

Ο Κάμερον και η κυβέρνησή του έχουν απολέσει τη νομιμότητα.

Η Τεχεράνη είναι έτοιμη να αποστείλει ειδικούς συμβούλους ανθρωπίνων δικαιωμάτων να ερευνήσουν τυχών παραβιάσεις εκ μέρους της αστυνομίας.

Τάδε έφη  ο υφυπουργός Εξωτερικών της Λιβύης Χαλάν Κάι και ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ συνοδεύοντας τις δηλώσεις τους με τη χαρακτηριστική κίνηση σhλάαααααααααγκ!!!!!

Τρρρρoλολολολολολολ!!!! 


http://www.thenational.ae/news/worldwide/middle-east/iran-gloats-over-english-riots-chastises-politicians

11 σχόλια:

  1. είπε ο γάδαρος του πετεινού κεφάλα. καλημέρααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opou t saxla en na tin poun!Toutoi pu diamartirounte en exoun xapari gt diamartinounte!Oi malon exoun gia ena imodium tze mia tv 42" isos k gia ena playstation! To minima tous ine oti afou oi plousioi mporoun emeis gt oi! I "epanastasi" tous as tn onomasoume xaideutika exi a3ona katanalotiko k oxi tpt to idiaitero! En exoun eleos toutoi...dernoun mora gia na kle4oun ilika aga8a! En omos toso ili8ioi pu katastrefoun k periousies pu ftoxes geitonies...je afikan kosmo xoris spitia k xoris aftokinita gia na pienoun sti doulia ts timia oi an8ropoi! O cameron je pola kala ts kamei...toutoi en exoun eleos! Ade tora eshi 2-3 meres ekatsen i pira tous!Isixasame je emeis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μουαχαχα. πολλά καλό:)

    έσιει η ελευθεροτυπία σήμερα ένα καλούτσικο άρθρο για τους μητσιούς που κάμνουν τις φασαρίες τζιαι για το πως αντιδρά ο πολιτικός κόσμος τζιαι η κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Νεκατομενη: "To minima tous ine oti afou oi plousioi mporoun emeis gt oi"
    Αμα το σκεφτεις ομως η υπόσχεση του καπιταλισμου ηταν πως όλοι μπορουν. Απλά τροφή για αμπελοφιλοσοφια..

    Αλλά βασικά συμφωνώ μαζί σου! Και φυσικά ο Καμερον καλά τους εκανε.

    Αλλά η ειρωνια του αραβικου κοσμου κρυβει πολλές αλήθειες.

    @αππωμενη: φεκκιου! Τωρα να το δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμπα τζιαι κόφκουν τίποτε που Κύπρον τα κοπέλια..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @καισι, ναι το ξέρω αλλά ο καπιταλισμός λαλεί δούλεψε για να μπορείς εν έρκεται ουρανοκατέβατα ούτε βέβαια μέσα σε μια μέρα! Τζε οι πλούσιοι για να εν τζαμέ που είναι εκοπιάσαν! Με το να κάθονται τζε να καρτερούν τα γαούρκα να δουλέψουν για να πιάσουν τέλος του μήνα το τσεκούδιν ως άνεργοι εντζε γίνεται δουλειά! Με το να κλέφκει το μωρό το ασιατούι τζε να το σπάζει στο ξύλο σίουρα εν προστατεύει τα δικαιώματα του! Τα δικαιώματα τζε η ελευθερία έρκονται με ευθύνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε διαφωνώ ότι θελει κόπο η απόκτηση αγαθών.
    Αλλά οι περισσότεροι πλούσιοι δεν απέκτησαν όσα έχουν μόνο με καθαρό κόπο και τιποτα άλλο. Κανεις δεν παει με το σταυρό στο χερι.
    Ούτε και όσοι ειναι χαμηλόμισθοι ή λίγο πιο πάνω εν λόγο του ότι όλοι ειναι τεμπέλιδες (σε παγκόσμιο επίπεδο μιλώ)

    Ομως ξαναλέω ότι συμφωνώ απόλυτα με την καταστολή των κουρούπεττων που βρήκαν απλά ευκαιρία να καμουν βανδαλισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή